GDJE JE NESTALO SRCE? Obilježilo je jedno teško razdoblje za najdraži Zagreb, a njegova kreatorica je otkrila vraća li se na mjesto

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Dizajnerica Ivona Martinčić popravila je pukotinu na zidu nakon razornog potresa u Zagrebu koji ga je pogodio u ožujku za vrijeme lockdowna zbog epidemije koronavirusa vunenim srcem.

Nakon potresa je postalo simbol nade, a sad je sklonjeno na sigurno kako ne bi bilo oštećeno u obnovi. Inače, popravila je pukotinu na zidu Gimnazije Tituša Brezovačkog na Gornjem gradu.

“Srce na sigurnom čeka hoće li se vratiti. Nije uništeno, sigurno je”, rekla je Ivona Martinčić za 24sata te dodala kako je u dogovoru sa školom i firmom koja radi obnovu srce maknuto.

Dizajnerica interijera i vlasnica Voona dizajna, proizvoda od vune, nije ni sanjala da će jedno pleteno srce postati tračak svjetla u ružnim trenucima za Zagrepčane.

No, još se ne zna hoće li se vratiti na svoje mjesto ili će popravljati neku drugu pukotinu.

“Sad službeno o tome ne mogu ništa reći, bila je opcija da se vraća na isto mjesto ali to trebamo vidjeti u dogovoru sa školom. Ono će se svakako negdje vratiti, bilo to unutar škole, bilo vani, ali budući da nema pukotine, ne znam gdje. To još nismo definirali”, zaključuje mlada dizajnerica.


Komentari