(FOTO) Zagrebački caffe bar Finjak je preuređen: Pogledajte kako sada izgleda

Već poznato zagrebačko okupljalište otvara svoj novo uređeni kompleks

„Jako volimo uređivati prostore i kako se godinama u obitelji bavimo i antikvitetima, odlučili smo svoje strasti i ljubavi spojiti u jednu novu priču na posebnom mjestu – u našem novom „Finjaku„“ –ističe vlasnik Denis Svirać.

Novi prostor obiluje sa pregršt predivnih dekorativnih ali i funkcionalnih elemenata, vrlo ležerno i nepretenciozno stvarajući dojam prostora u kojem svatko želi provesti svoje vrijeme u ugodnoj atmosferi. Vizualno raskošan, prostor eklektično spaja mnoge različite stilove, od Rococoa preko baroka i bidermajera, koketirajući sa secesijom i raznim elementima od 1700-1900 godina. Ugođaj profinjenog starozagrebačkog ambijenta mijenja svoj ugođaj i ovisno o dobu dana, od pastelnih tonova ujutro do toplih tonova uz mnogobrojne lustere koji krase stropove navečer.

Uvijek nam je bitno da naši gosti osjećaju kako se u našem prostoru mogu opustiti i uživati u svojim svakodnevnim ritualnima, te da će ih nas interijer povesti na putovanje u neko drugo vrijeme.“ – ističu u Finjaku.

Uz najbolju kavu u gradu, uživajte u našem posebnom doručku te selekciji francuskih čajeva koje možete kušati u našem novom ambijentu u kojem ste dobrodošli.

 

IMG_5833

IMG_5832

IMG_5831

IMG_5830

IMG_5834

 


Komentari