(VIDEO) Pogledajte kako su ‘stričeki’ oduševili Zagrepčane ‘prljavim plesom’ na Cvjetnom trgu

Osamdesete su se vratile u Zagreb.

Od 31. svibnja do 4. lipnja u Zagrebu u organizaciji Kraljeva ulice održava se 21. međunarodni ulični festival Cest is d best, najstariji i najveći ulični festival. Mnogobrojni glazbeni, likovni i scenski umjetnici te izlagači zauzeli su svoje lokacije i sjajnim izvedbama privukli tisuće posjetitelja.

Ono što je oduševilo Zagrepčane, Zagrepčanke i ostale posjetitelje festivala svakako je bio duo fantastico na Cvjetnom trgu koji je na genijalan način obnovio sjećanje na mnogima najdraži film iz 80-ih – kultni Prljavi ples; romantična priča o zabranjenoj ljubavi između plesača i tinejdžerice.

Animator na festivalu Cest is d best odabrao je muškarca iz publike koji je već pri samom izlasku pred publiku postao njegov plesni partner. Pustili su bezvremenski hit iz filma – I’ve had the time of my life Billa Medleyja i Jennifer Warners – i improviziranim “prljavim plesom” pokazali svoje umijeće i talent. Naravno, nisu izostavili spektakularni potez iz filma, a to je kada Baby (Jennifer Grey) i Johnny (Patrick Swayze) izvode posljednji ples koji završava Babynim skok koji je u tom trenutku sve prisutne ostavio bez daha.

Animator je svom plesnom partneru pokazao kako treba “odraditi” skok, a njemu je to gotovo pa uspjelo i skidamo mu kapu! Ne sumnjamo bi im zavidjeli i Baby i Johnny!

Popraćeni ovacijama, simpatični i veseli “stričeki” nasmijali su Zagrepčane, izmamili osmijeh na lice svima prisutnima i pokazali koliko je svijet ljepši uz glazbu, ples, zabavu i smijeh.

Uživajte u videu fantastičnog dvojca!


Komentari