(VIDEO) Dražesni mališani velikog srca: Plesni zbor ‘Zagrepčanke i dečki’ oduševit će vas pjesmom na znakovnom jeziku

FOTO: Screenshot / YouTube

Pjevati rukama? Sve je moguće kad si dijete i osjećaš radost i dobrotu oko sebe!

Promatrajući iz prikrajka što se to događa u školstvu, a povezano s prevođenjem na znakovni jezik, plesni zbor Zagrepčanke i dečki odlučio se boriti onako kako najbolje zna – pjesmom!

“Zasad smo naučili pjevati više pjesama na znakovnom jeziku i snimili smo spot za veselu i dragu nam pjesmu Budi sretan svaki dan, kojom vam želimo poručiti da svi zaslužujemo sreću, veselje, prijatelje, jednaku priliku za učenje, i to već od najranije dobi!

Trenutno radimo na velikom projektu Nasilje nije hrabrost, u sklopu kojega će djeca zapjevati na znakovnom jeziku naše najljepše pjesme, a okrunit ćemo ga koncertom u KD V. Lisinski u studenom ove godine.

I nadalje ćemo učiti djecu znakovni jezik, na nastupima ćemo “pjevati” na znakovnog jeziku, a sve u nadi da će naša pjesma doprijeti do srca sve djece i do onih koji mogu pomoći i nešto promijeniti!” poručili iz plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

Ako svoje mališane želite pridružiti kreativnom plesnom zboru, javit se na mail: zagrepcankeidecki@gmail ili mobitel 091 386 17 27.


Komentari