To je Mandžo: Kinezi mu nude basnoslovan iznos, no njega to ne zanima

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić (31) opet je na meti Kineza. 

Kineski milijarderi silno žele dovesti zvijezede europskog nogometa u tamošnju ligu, pa je tako već prošle godine Mandžukić bio na meti Tianjina koji je Juventusu nudio 28 milijuna eura za otkup ugovora te Mandži plaću od 8 milijuna. Sada je interes pokazao drugi kineski klub – Hebei China Fortune kojeg vodi Manuel Pellegrini, a u kojem već igraju zvijezde poput Gervinha i Lavezzija. Mandžo bi bio treća zvijezda, također napadač kao i spomenuta dvojica.

Iako nema službenog podatka koliko je Hebei spreman ponuditi za Mandžukićevu odštetu, Corriere dello Sport piše kako su Kinezi Mandži spremni ponuditi dvogodišnji ugovor uz plaću od nevjerojatnih 15 milijuna eura godišnje, čime bi postao jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta i daleko najplaćeniji hrvatski nogometaš. No, talijanski mediji pišu kako Mandžo ne pokazuje interes za tom ponudom te da želi ostati u Juventusu do kraja ugovora, odnosno do 2020. godine.

Za razliku od nekih drugih igrača koji su spakirali kofere i odmah otišli za Kinu čim su namirisali novac, Mandži očito novac ne igra glavnu ulogu.

 

 

 


Komentari