TAJANSTVENA SUPRUGA DAVORA BERNARDIĆA: Nećete vjerovati što ih je spojilo (FOTO)

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Vjenčali su se kad i kraljevski par, William i Kate.

Gospođa Irena Bernardić rođena je i odrasla u Zagrebu, gdje je i diplomirala na Ekonomskom fakultetu. S mladim Bernardićem upoznala se u jednom zagrebačkom kafiću, u Novom Zagrebu. Ona je bila mlada studentica s Jaruna, a on novozagrebački dečko iz Sopota.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Kako je sam izjavio prije vjenčanja, Bernardić je Irenu osvojio znanjem. Naime, najizgledniji budući predsjednik SDP-a, bio je odlikaš tijekom cijelog školovanja te je Ireni ponudio instrukcije iz matematike. Ovo se pokazalo kao dobra taktika pa se iz matematike izrodila ljubav.

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Par se vjenčao 2011., nakon devet godina veze, a datum se poklopio s onim kraljevskog vjenčanja, princa Williama i Kate Middleton. 29. travnja, u crkvi sv. Križa u Sigetu. Iako se Irena ne voli eksponirati, Bernardić svoju suprugu ne taji te su česti posjetitelji kazališta i kina. Međutim, izrazito ga ljuti kada je supruga uvučena u njegove političke sukobe što se svojevremno i događalo.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Dok su još bili u vezi,  za vrijeme kampanje za predsjednika SDP-a u Zagrebu, neki su pričali da mu je tadašnja djevojka zaposlena zbog njega u Holdingu i da je zamjenica u sektoru javne nabave gdje je donedavno šefica bila Lidija Tomić, jedna od najbližih Bandićevih suradnica. Bernardić je te tvrdnje odbacio govoreći da on nema veze s Ireninim poslom.

Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Photo: Goran Jakus/PIXSELL

No, prije tri godina iste optužbe su ponavljane i to iz redova SDP-a. Ovaj put u pitanju je bio posao Irene Bernardić u HPP-u, sestrinskoj tvrtci Hrvatske pošte. Stranačke kolege navodno su mu uputile  “prijetnju” da bi novinari mogli doznati da mu je supruga tamo zaposlena bez javnog natječaja.

Kako bilo, malo tko je vjerovao da će se SDP-ova mlada zvijezda uzdići tako visoko. Nakon kikseva u utrci za čelnu fotelju metropole, Bernardiću je prognozirana politička smrt. No, ovaj političar nije se dao. Štreberski i trvdoglavo nastavljao je koračati političkim vodama uz podršku supruge iz sjene. A sudeći prema podršci običnih članova SDP-a od njega se očekuju velike stvari.

 


Komentari