ŠTO TI JE MODERNA PEPELJUGA: Ostavila obje cipelice na Črnomercu (FOTO)

Ado Buljubasic‎ /Zakaj volim Zagreb

Emancipirane Pepeljuge to rade drugačije.

Vremena se mijenjaju pa tako niti Pepeljuge više nisu iste. Nekoć davno gubile su jednu cipelicu, s namjerom da ju princ pronađe. No, danas, emancipirane Pepeljuge to čine drugačije. Ostave obje pa se gospodin princ mora malo više potruditi kako bi pronašao vlasnicu i put do njezinog srca.

Eh, ta emancipacija….

Tako je Ado pronašao cipelice na Črnomercu, a kako drugačije obavijestiti o tome Pepeljugu novog doba, nego putem Facebook grupe “Zakaj volim Zagreb”.

Ado Buljubasic‎ /Zakaj volim Zagreb
Ado Buljubasic‎ /Zakaj volim Zagreb

“Črnomerec , neka Pepeljuga izgubila obadvije cipelice.”, napisao je Ado u opisu fotografije, no od Pepeljuge ni traga ni glasa. Ado je tako zaključio da postoji mogućnost da je dotična već srela svog princa pa je cipelice zaboravila u žurbi. Ako zbog ljubavi izgubiš glavu, kako ne bi i cipelice.

No, možda je kupila čizmice pa cipelice ostavila onom kome su potrebnije? Kako god, građanima je hladno zagrebačko jutro zagrijala osmijesima na licu, a nekome će cipelice sigurno poslužiti. Ipak, nadamo se da svog princa već ima, u suprotnom, ako će čekati ove moderne da joj vrate cipelice, mogla bi čekati do neke druge bajke


Komentari