POZNATA DAMA I NEPODNOŠLJIVA SUSJEDA: ‘Beba i ja na cestu, a gospođi cijeli nogostup!’ (FOTO)

zagrebzamene.d-a-z.h

Snježana Mehun  “diže tlak” svojim susjedima.

U Facebook grupi “I to je Zagreb” osvanule su fotografije prepoznatljivog žutog Hammera koji je zauzeo cijeli nogostup te onemogućio pješacima nesmetan prolaz.

Nada, koja je i podijelila fotografije iz svog susjedstva, požalila se članovima grupe da to uvijek tako izgleda kada se prolazi pokraj Mehunkine adrese te je prisiljena s bebom u kolicima hodati po cesti, dok “gospođa zauzima cijeli nogostup”.

“Ovako izgleda kada moraš proći kraj Rebar 14. Beba u kolicima i ja na cestu, a gospođi cijeli nogostup. Neka se vidi tko je gazda. Po Kozjaku komunalni redar slabo prometuje.”, napisala je Nada u svojoj objavi.

A da je dotičnoj dami ovakvo parkiranje uobičajeno, potvrdili su članovi grupe. Goran je komentirao da se tako parkira već godinama te da to nije ništa novo, a s njim se složio  i Marijan. ” Snježana Mehun….. Ona uvijek i svugdje tako parkira…..”, napisao je.

“Kako god ovakvo parkiranje treba sankcionirati jer ugrožava moguće aute u prometu i pješake. Bolje ne čekati moguće posljedice.”, ustvrdila je Antonija.

Građani su složni u jednom- ovakvo ponašanje ne smije se tolerirati nikom, pa ni poznatoj dami te su predložili da se situacija fotografira i prijavi policiji. Pauk i za sitnije prekršaje odvozi automobile, stoga nije jasno zbog čega se Snježani Mehun tolerira uzurpacija cijelog pločnika, ne štetu njenih susjeda.

Možda Kozjaku doista nedostaje komunalnih redara?


Komentari