POSJETILI SMO NOVOOTVORENI ‘ICE BAR’: Čari zagrebačkog ledenog kraljevstva (FOTO)

FOTO: Zagreb.info

Must-visit lista: Bar koji svakako morate posjetiti u adventsko doba!

Ice Bar Zagreb službeno je otvoren u petak 9. prosinca kraj glavnog ulaza u Arena Centar, a imate vremena doživjeti svoju zaleđenu avanturu do sredine veljače 2017. godine.

Ledeno carstvo možete posjetiti od 10 do 23 sata i doživjeti pravo adventsko zaleđenje za najhrabrije! Naime, najhladniji bar na svijetu napravljen je od čak 16 tona leda!

ice-bar-zagreb
FOTO: Zagreb.info

Preporučljivo je, objasnio nam je ljubazni Mirko, ostati maksimalno 35 minuta jer u protivnom može doći do hipotermije.

Od ponedjeljka će prostor u potpunosti biti sređen za posjetitelje kada dolaze ostali radnici koji će izmjenjivati, s obzirom na to da i oni trebaju pripaziti na dužinu ostanka u ledenom prostoru.

No, ne brinite ako će vam biti hladno jer ćete se u unutarnjem dijelu Ice Bara moći okrijepiti uz odličnu ponudu žestokih pića – savršen način da se zagrijete i nastavite uživati u zagrebačkom ledenom kraljevstvu! Na samom ulazu prije pravog ledenog doživljaja možete uživati u toplim napitcima – od čajeva i kava pa sve do kuhanog vina i odličnog punča!

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Cijena ulaznice je 35 kuna. Za odrasle koji uz ulaznicu žele popiti piće po izboru iznosi 50 kuna, a za djecu uz piće i ulaznicu 40 kuna.[/box]

Iako su zbog jačine osvjetljenja fotografije lošije, nadamo se da ćemo vam ovom mini fotogalerijom uspjeti dočarati ledeno carstvo i da ćete ga staviti na popis mjesta koje svakako morate posjetiti u adventsko doba!


Komentari