Pepeljuga gubi cipelu, on gitaru: Student zaspao s instrumentom, netko je to iskoristio i ‘čopio’ ga

FOTO: Facebook/ Studentski dom Stjepan Radić - Sava

I ne bi ovo bio toliki problem da je gitara njegova, ali nije…

U Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić – Sava, jedan mladić svojim se kolegama obratio za pomoć. Naime, subotnja noć za njega je bila dosta “naporna”, i san ga je savladao na klupici kraj HNK. I nebi to bila tragedija da mu u snu netko nije ukrao gitaru iz ruku. Prenosimo njegovu objavu u cijelosti, a ukoliko ste nešto vidjeli, javite mu se i pomozite naći nestalu gitaru.

“Ljudi, kao nikad do sad trebam pomoć bilo koga ko se u rano nedjeljno jutro našao oko HNK…

Duga priča ukratko: bio sam veliki kreten da sinoć iz izlaska ponesem gitaru do grada i da odem dalje pit… i bio sam još veći kreten da sam se toliko napio da sam zaspao na stanici (inače bi ovo bila priča za smijat se, ali nije…).

Ovu sliku je prijatelj slikao kad je prolazio autom pored stanice i prepoznao me. Ni pola sata nakon ovoga sam se probudio, ali gitare više nije bilo među mojim nogama… Znam da grupa ima puno članova i vi ste mi zadnja nada, ako je netko bilo što vidio, molim vas javite mi.

Inače me ne bi toliko bila briga da je moja gitara, jer sam sam zakuvo i sam ću ispaštat, ali moja gitara nije. Ako ima kakva dobra/sretna duša da mi pomogne ispravit ovo sranje koje sam danas posijo siguran sam da ću nać nekakav način da se odužim… živili ljudi”, napisao je Ivan Filipović-Haro iznad priložene fotke.

FOTO: Facebook/ Studentski dom Stjepan Radić - Sava
FOTO: Facebook/ Studentski dom Stjepan Radić – Sava

U komentarima se pojavio još jedan mladić koji ga je slikao, i kako kaže oko 10.35 je gitara još uvijek bila na mjestu.

FOTO: Facebook/ Studentski dom Stjepan Radić - Sava
FOTO: Facebook/ Studentski dom Stjepan Radić – Sava

Ivan je napisao da je posljednja fotka nastala oko 11 sati i gitara je još uvijek bila s njim. On se probudio 20-ak minuta kasnije i tada je više nije bilo.


Komentari