OVAJ TRAMVAJ SIGURNO ĆE VAS NASMIJATI: ‘Vidi se da je bio u zoološkom’ (FOTO)

tramvajska stanica zagreb
Patrik Macek/PIXSELL

Tramvaj kakav još niste vidjeli.

Stojite na stanici i čekate tramvaj. Prema vama dolazi tramvaj zebrastog uzorka i sa širokim smješkom na licu. Zvuči poput znanstvene fantastike? Nije, to je realna scena koja vam se može dogoditi u Zagrebu!

U jednoj od zagrebačkih Facebook grupa, osvanula je fotografija takvog tramvaja, na stanici u Trnskom. Simpatičan prizor koji mami osmijeh na lice i razbija jednoličnost kišnog dana. Tramvaj je oduševio Zagrepčane, koji su se odmah potrudili razotkriti otkud tramvaju zebrasto ruho i osmijeh “na licu”.

Andrej je ustanovio da je tramvaj “pobjegao iz zološkog”, a Vesna je ustanovila da je kostim odličan. Nikola je ustvrdio da je tramvaj sigurno bio u zološkom, a možda je i ofarban u čast novobnovljenog vrta.

” iako nisam preveliki ljubitelj preslikavanja tramvaja, ovaj je presuper “, oduševljen je Vedran, no pojedinci su ipak komentirali da nema do plavih zagrebačkih tramvaja. Tog je mišljenja Jasna kojoj su plavi tramvaji ipak najdraži.

“Zakaj volim Zagreb? Jer ima plave tramvaje.”, kaže Vesna. S njom se slaže i Jasna: ” Simpa je…..ali sinonim za Zg su plavi tramvaji….bar za mene.”

Plavi tramvaji definitivno su u srcima, ali prekrasno je vidjeti i zanimljivo novo ruho starih tramvaja. Pa tako i ove simpatične zebre, širokog osmijeha. Kad vidite zebrasti tramvaj, zasigurno ćete mu uzvratiti osmijeh.

 


Komentari