OPATOVINA OTKRIVA: Uđite u Broom i upoznajte zagrebačke vještice(FOTO)

facebook

Gornjogradske vještice već su dobro poznate svima, no znate li gdje se sada kriju?

Popularna Opatovina, obogaćena je novim originalnim mjestom, uređenim u srednjovjekovnom stilu. Ovaj neobičan lokal svojom zanimljivom pričom potpuno odudara od svih lokala u centru grada što nam otkriva i njegovo ime – Broom Klub. Odlučili smo saznati po čemu je Broom toliko poseban. Sam ulazak u ovaj lokal otkriva kreativnost koja iza njega stoji.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

“Sam prostor nam je diktirao uređenje. Stari dio grada smo povezali sa starim pričama pa smo u tom smjeru išli i s uređenjem. U hodu smo smišljali interijer, malo po malo i došli do ovog. A ime Broom je zbog vještica, naravno.”, ispričao nam je jedan od vlasnika, Emil Vričić.

IMG_6858
Ivan Ramađa

Prostorna priča ne bi bila cjelovita bez detalja pa i ovaj lokal, razgranat u katakombe, zaokružuju sitnice koje su začin srednjovjekovnog stila. Umjetničke slike djelo su akademskog slikara koji je svojom kreativnošću sudjelovao u uređenju Brooma. Osim njih, tu se može naći stari radio, srednjovjekovni detalji, knjige ali i jedna snovolovka.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

“Partnerov šogor je akademski slikar čije kreacije su dio interijera. Partner i ja smo mu dali smjernice, a sve ostalo je njegovo djelo.”, otkrio nam je simpatični vlasnik svog “čovjeka iz sjene”.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Osim bogate ponude craft piva, industrijskih ali i vina, Broom se može pohvaliti i dobrom glazbom te bogatim programom koji će nuditi. I tu Broom odudara od postavljenih okvira, a u planu su i žive svirke s kojima bi trebali krenuti na jesen.

“Bazirat ćemo se  na rock’n’ roll, blues, regge… Bit će svega osim komercijale. U planu su nam i talk showovi, stand up komedije… raznovrsan program imamo u vidu.”, reako nam je Emil, a već najavljuju svirke Zadruge i Motus benda za rujan.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Profil gostiju je šarolik, iako su otvoreni tek mjesec dana, a reakcije posjetitelja su vrlo pozitivne jer ovaj imresivni prostor jednostavno izaziva oduševljenje. Broom Klub definitivno neće biti klasična birtija, a ovi originalni vlasnici žele privući različite goste koji će u lokalu stvarati neku svoju priču te ga profilirati kao jedan ozbiljan klub na zagrebačkoj noćnoj sceni.

Mi smo oduševljeni što je Zagreb dobio jedno kreativno i neobično mjesto koje razbija sterilnost svih postojećih u centru grada. Bilo da želite guštati u šalici kave, popiti dobro pivo ili jednostavno uživati u dobroj glazbi i dašku zagrebačke povijesti, Broom je savršen izbor. Vlasnicima želimo sreću u daljnjem radu i ostvarivanju budućih planova, a Broom će nas sigurno vidjeti opet- na nekoj dobroj rock’n’roll svirci.

>>>  ZAGREBAČKO DVORIŠTE KRIJE VELIKO SRCE: Tko jednom uđe unutra, vraća se stalno (FOTO)

                             

 


Komentari