NAKON MEDALJE OD BANDIĆA ŽELI POSAO KOD RIMCA: Genijalni Leon opet je nasmijao cijelu Hrvatsku (FOTO)

Facebook

Leon je dobio medalju od Bandića, a sada traži posao kod Rimca.

Leon Žilavi odlučio je unovčiti svoju kreativnost. Kako je mladima u Hrvatskoj doista teško naći posao on se poslužio fotomontažom u nadi kako će biti primjećen. Mladić je postao pravi hit nakon što je napravio satirčnu fotomontažu koja povezuje Bandića, rupu i fontane.Naime, on je na duhovit način pokušao riješiti problem s rupom tako što je fotomontažom od nje napravio fontanu. Ta je ideja oduševila i samog gradonačelnika koji mu je obećao dati Medalju Grada.

“Tko je god to napravio dovitljiv je i ako znate tko je, javite, dat ću mu Medalju Grada. Treba ponekad prihvatiti “zeku” na račun gradonačelnika. To je sastavni dio utakmice”, kazao je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić.

Leon je otkrio kome će posvetiti medalju, no tu nije stao

Leon Žilavi (21), poznati hrvatski YouTuber s Joomboos kanala. Leon je objavio video u kojem je pojasnio kako je došao na ideju da napravi tu famoznu fotomontažu s Bandićem, rupom i fontanama, a otkrio je i kome će posvetiti svoju Medalju. Zaključak njegova izlaganja je zapravo kratak i jasan, u životu je sve moguće, pa tako i dobiti Medalju Grada Zagreba za glupost.

13041282_10207782805780575_753494877829035435_o (1)
Leon Žilavi

Sada je napravio i ciničnu fotomontažu o još jednoj gorućoj temi. Naime, tvrtka Rimac automobili objavila je oglas za posao čistačice oko kojeg su se u javnosti “lomila koplja”.

Tamo su zahtjevali nešto konkretnija znanja poput, poznavanja MS Officea, javljanja na telefon, komuniciranja s klijentima, timski rad, fleksibilnost i proaktivnost. Naravno, to je odmah izazvalo revolt kod mnogih koji su Rimca napali da traži jeftinu radnu snagu koja će, ukratko, morati raditi sve što direktor kaže.

I Mate Rimac je odlično prihvatio šalu na svoj račun. Mladom Leonu je prvo poslao pusu, a onda je napiosao i ovo: “Ajmo ovako – dobivas gratis factory tour da vidis kako cistacice programiraju, vare i potpisuju ugovore.”

>>>BANDIĆ MU ŽELI URUČITI MEDALJU?! Poznato je tko je autor famozne fotomontaže (VIDEO)

>>>RIMAC ODGOVORIO DUŠEBRIŽNICIMA: Napali ga zbog oglasa za čistačicu, a on im brutalno odgovorio


Komentari