NAJBOLJI U EUROPI: Evo zašto je naš Advent opet zaslužio titulu! (FOTO)

Zakaj volim Zagreb/ Domagoj Sever

Fotografije u nastavku dokazuju da smo i ove godine zasluženo dobili titulu najljepšeg Adventa.

Da je Zagreb lijep to već svi znaju, a prošle godine smo dobili potvrdu i da je najljepši zimski grad u Europi, sada je titula opet došla u naše ruke. Sudeći po fotografijama naših sugrađana, ali  i turista s razlogom smo zasjeli na sam vrh.

 

Instagram
Instagram/ Neven Debanic

U Ledenom parku zaista je čarobno pod svjetlima tisuća sitnih lampica, a iako snijeg još nije pao, grad se svejedno zabijelio. Pitate se kako? Pa možda je zaista u pitanju božićna čarolija.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Nije bezveze naš grad svake večeri pun, od Tomislavca do Zrinjevca inače se vrlo brzo stiže no sada će vam u rijeci ljudi trebati i 10 minuta, no čak ni to neće pokvariti blagdanski duh jer ćete šetati okruženi čarobnim svjetlima.

Instagram/ ber_lip
Instagram/ ber_lip

Zagreb je titulu naljepšeg trebao odnijeti i zato jer imamo vlastito Božićno pivo za sve one koji možda nisu ljubitelji kuhanog vina.

Instagram/ lucija0707
Instagram/ lucija0707

Zimskoj idili ove godine doprinose i Dvorišta koja su posebno lijepa u božićnom ruhu, a pružaju i odličnu pozadinu za prekrasne fotografije.

Instagram/ miss_demartini
Instagram/ miss_demartini

Osim toga u Zagreb ove godine dolazi i pravi Djed Mraz, ravno iz Finske, a njegove saonice već ga čekaju. One su ipak malo prilagođene gradskom prometu pa više sliče na kočiju, ali vjerujemo da se on neće buniti.

Instagram/ Ivana Herak
Instagram/ Ivana Herak

Od riječi zaista nemamo puno koristi kada pokušavamo opisati Advent u Zagrebu, ali fotografije govore dovoljno.

Instagram/ daisy_ive
Instagram/ daisy_ive

Ledena svjetla savršena su uz snijeg prije snijega, a Zagreb će biti samo još ljepši kada padne onaj pravi uz koji će čarolija Adventa biti zaista potpuna.

Instagram/ Ivana.zaradic
Instagram/ Ivana.zaradic

Nas su ove fotografije uvjerile da je Zagreb zaslužio ponovo dobiti laskavu titulu, da možemo glasali bismo još deset puta.

>>> BRANIMO TITULU! Želimo da naš Advent ponovo bude najbolji u Europi, evo gdje možete glasati

>>> OVO JE SJAJNO: I Beč reklamira Advent u Zagrebu (FOTO)

>>> NAJSLAĐE NJUŠKE ADVENTA: I ljubimci vole blagdanski sjaj (FOTO)

 

 


Komentari