NAJBANALNIJI PRIZOR U ZAGREBU: Možete li naći opravdanje za postojanje ovakve zebre? (FOTO)

Ivan Ramađa

Nelogičan fotografija s Laništa.

Na svakakve prizore smo navikli u našem prekrasnom gradu, no pojedini nas još uvijek mogu iznenaditi. Takav je slučaj sa zebrom kod Arena centra, a fotografiju koja prikazuje nelogičnu situaciju objavio je Elvis u jednoj Facebook grupi.

“Cestu prelazimo preko zebre.”, napisao je Elvis u svojoj objavi.

zebra

I udarimo u stup, složili su se sugrađani. A da situacija bude još nelogičnija, zebra završava zelenom površinom koju bismo trebali pregaziti ili preskočiti.

“Ajde da se takve greške dese u Zagorju ništa čudno,ali u Zagrebu??Nezamislivo…tu zebru mora da je radio neki iz Sracinca.”, komentirala je Jasna.

Dudo je dodao da smo se smijali takvim fotografijama iz Poljske ili Rusije, no Bandić je “pripomogao” da imamo ovakve situacije i u Zagrebu.

” Na žalost ovo nije jedini primjer “odličnog” parkirališta. Pogledajte realno (govorim o “uređenim” parkiralištima oko trgovačkih centara) gotovo svugdje kad izađete iz automobila postajete “ptice”. Možete lepršati do ulaza u TC jer u principu hodate (pa vi ste vozači, kaj hodate, niste gnjusni pješaci) po pristupnim kolnicima do parkiranih vozila. Da, onda tu i tam pojave se ovakove zebre koje namaju nikakvog smisla i opravdanja za postojanje.”, zaključio je Ivan.

>>>APSURDISTAN U ZAPRUĐU: ‘Narisana zebra za troskoke’ (FOTO)

Komentari

loading...