Na ‘liniji iz pakla’ ništa ne iznenađuje: Legendarnim kiksom bus 268 nasmijao građane

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Možda baš nedostatak klime može objasniti posljednji događaj na “liniji iz pakla” .

Velikogorička autobusna linija 268, poznata je kao “linija iz pakla” od koje ogorčeni putnici zaziru, a najčešće se žale na vozače. Dosad se na ovoj liniji dogodilo nekoliko incidenata, pa čak i ubojstvo. Putnicsu sve ogorčeniji putovanjem spornom linijom. Osim što su vozači agresivni i nerijetko bezobrazni, u autobusu ne radi klima tijekom vrelih ljetnih dana.

Možda baš nedostatak klime može objasniti posljednji događaj na “liniji iz pakla” koji je, za razliku od prijašnjih incidentnih situacija, putnike i prolaznike nasmijao do suza.

Naime, velikogorička linija prisutnima je čestitala Božić.

“Usred ljeta ZET – u je Božić”, komentirala je Dada, autorica fotografije koju je objavila u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

Dada Lonej/Facebook/Zakaj volim Zagreb
Dada Lonej/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Lijepo je znati da velikogorička linija može i izmamiti osmijeh na lice građanima koji su ovaj genijalan kiks ZET – a protumačili su kao dobro djelo prema građanima koji se “kuhaju” u busevima bez klime.

“Ma to je mali podsjetnik da bi duh Božića trebao biti svaki dan”, tvrdi jedna Zagrepčanka. Nadamo se da je dobri duh Božića obuzeo i vozače na velikogoričkoj liniji, na veselje svih putnika koji svakodnevno putuju s njom.

>>>Najopasnija linija? U goričkom busu ozlijeđeno nekoliko putnika

 

>>>Incident u ZET-ovom busu: ‘Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!’

 


Komentari