KRŠ U KLINIČKOJ BOLNICI DUBRAVA: Već ste dovoljno nesretni da morate na Hitnu, a tamo još padaju vrata na vas (FOTO)

wiki

Građani su zgroženi stanjem u bolnici u Dubravi

Zamislite ovu scenu, ozljeđeni ste, ne daj Bože, i morate na Hitnu, dođete tamo u potrazi za lječničkom pomoći, a tamo na vas još padnu i vrata. Ne, ovo nije scena iz neke američke komedije, ovo je stvarnost na hitnom prijemu u bolnici u Dubravi.

Na ulasku u taj odjel stoje vrata, već na prvi pogled “pohabana” i istrošena, a na vratima natpis: “Oprez! Vrata padaju”.

Pozornost na ovaj problem obratio je jedan građanin koji je vrata slikao i objavio u grupi I to je Zagreb.

Facebook/ I to je Zagreb
Facebook/ I to je Zagreb

“U zaokruženom dijelu piše: “Oprez, vrata padaju!”

Već ste dovoljno jadni da ste se morali pojaviti na ovoj lokaciji – a onda još morate proći i kroz ova vrata.
I to je realnost našega zdravstva!“, napisao je u opisu fotografije član grupe.

Vrata nisu jedini problem

Logično, u priču su se uključili komentatori koji svjedoče da je stanje još gore od ovog na slici, i u ostatku bolnice inventar se raspada.

“Kada je kiša tada je dojam još grozniji – voda se slijeva niz stepenice jer su na gornjoj terasi očito napravili krivi nagib, a nemaju mozga staviti ni malu prepreku, a svi koji idu na hitnu moraju po tom potoku sići” napisao je jedan.

Na to se pak nadovezao član koji je nedavno morao biti “gost” ove bolnice: “Žena me vozila na hitnu prije 3 mjeseca, do bolnice nam je trebalo 5 min, da nađemo ulaz u hitnu s parkirališta dodatnih 15min“.

“Kad sam nedavno bil na operaciji u bolnici, u kupaoni je curio sifon na lavabou… bilo je potrebno doslovno pet minuta posla da se to složi, a da sam bil dovoljno pokretan da se sagnem, napravil bi to, bez ikakvog pribora i alata… Upozoril sam i sestre i čistačicu da pozovu domara, jer bi i njima bilo lakše da ne gacaju po zmazanoj lokvi, no samo su odmahnule rukom… sve mi zgleda da posel domara dobivaju ljudi koji za to nisu sposobni (ak ih još i ima po bolnicama?)… nije sam problem u novcima, nego i u samom mentalitetu mnogih zaposlenika”, svjedoči jedan od komentatora.

Komentar iz Kliničke bolnice Dubrava

Kontaktirali smo Kliničku bolnicu Dubrava, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor na upit. 

Komentari