Jeste li primijetili? Ovaj natpis na tramvaju zapeo je za oko mnogima: Iz ZET-a nam objasnili što se dogodilo

FOTO: ZET

Puno smo puta imali priliku vidjeti kako su naši “plavi ljepotani” kako ih naziva gradonačelnik Milan Bandić, odnosno tramvaji, oblijepljeni raznim reklamama.

Shodno tomu i ZET se je odlučio sam sebe reklamirati na svojim tramvajima. Točnije radi se o reklami za godišnju učeničku i studentsku kartu.

I ne bi tu bilo ništa sporno da im se nije potkrala jedna mala greška, i to pravopisna. Istu su odmah uočili naši čitatelji koji su nam i poslali sliku.

Naime, na natpisu stoji “Sa nama do znanja”, a ispravno je “S nama do znanja”.

Foto: Zagreb.info

Odmah smo kontaktirali ZET iz kojeg su nam otkrili da su već upoznati s navedenom greškom te kako istu planiraju ispraviti.

“Upoznati smo s nehotičnim propustom do kojeg je došlo prilikom apliciranja na vozilo, nakon čega smo pokrenuli radnje koje prethode izmjeni grafičkog materijala na tramvaju”, tvrde iz ZET-a.

Pitali smo ih na koliko je tramvaja već otisnuta takva reklama na što su odgovorili kako se radi o samo jednom primjerku.

“Planirano je kako će se tijekom godine poruka moći vidjeti samo na jednom vozilu i nismo zaprimili dodatne pritužbe ili upite sugrađana, zbog nenamjerne tehničke pogreške”, rekli su iz ZET-a.

Slučajno ili ne, svakako bi bilo dobro da se greška ispravi kada već učenici i studenti putu s njima do znanja.

NEMOJTE KASNITI: ZET uvodi promjene u čak 19 svojih linija, većinom samo privremene

Komentari