IZNENADIO PROLAZNICE: Pogledajte što je ovaj mladić radio na današnjoj špici (FOTO)

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zagreb diše punim plućima, a zagrebačka špica nikad nije bila ljepša.

Subota je pravo vrijeme za poznatu zagrebačku špicu. Da su Zagrepčanke znale što se danas dogodilo na tom popularnom mjestu za sve urbane Purgere uputile bi se u sami centar Zagreba.

Kako vidimo na fotografiji koju je Zlatko Gašpar objavio u facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” još uvijek postoje kavaliri. Naime, mladić predvođen dvjema damama, koje su obojile zagrebačku Gajevu ulicu svojim rozim pufastim suknjama od tila, dijelio je prolaznicama ljepšeg spola ruže.

Ova gesta razveselila je sve prolaznice, a na slici možemo vidjeti i gospođin izraz lica, koji je primjetno iznenađujuć. Zasigurno se u tom trenutku osjetila posebnom i bar na tren zaboravila sve brige koje su je snašle tog dana. Jedan običan cvijet ženu može toliko promijeniti.


Zlatko Gašpar/Zakaj volim Zagreb
Zlatko Gašpar/Zakaj volim Zagreb

Iako je vidno kako se radi o nekoj promocije trvtke ili proizvoda, moramo priznati kako nas je ovaj gest oduševio, a sigurni smo i sve dame koje su šetnjom gradom dobile ružu, koja im sad doma stoji negdje u vazi i podsjetiti će ih na ovaj divan sunčan dan.

Komentari