Izbor za najljepšu mamu Hrvatske: Ova SUPER-ŽENA predstavlja Zagreb

FOTO: Press

Od Zagreba su ljepše samo Zagrepčanke, a Mirjana to i dokazuje.

Mirjana Brezak rođena je Zagrepčanka i majka je dvoje djece, Juraja koji ima 13 godina, te Marka koji je napunio deset. Ova ljepotica ima 37 godina i po struci je ekonomistica te je zaposlena u banci. Osim toga, Mirjana je upisala i specijalistički stručni studij unutarnje i međunarodne trgovine, a krasi je i ljepota od koje zastaje dah. Baš zbog toga Mirjana nas predstavlja na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske koji će se održati u Šibeniku 1. i 2. rujna.

FOTO: Press
FOTO: Press

Razgovarali smo sa zagrebačkom predstavnicom, koja je posebno naglasila da su joj suprug i obitelj najveća podrška, bez koje bi teško usklađivala poslovne i obiteljske obaveze. Na izbor za Najljepšu mamu prijavila se sama nakon što je vidjela objavu na službenoj stranici organizatora.

“Motiv je najvećim djelom znatiželja, pomicanje vlastitih granica te svakako nova prijateljstva”, govori nam Mirjana, te dodaje da su njezini sinovi jako ponosni, ali i jednako uzbuđeni kao ona.

Ovu lijepu mamu upitali smo i za njezine rituale ljepote, ali čini se da nema nikakve tajne. Ipak, ono što ona čini kako bi joj koža ostala zdrava i mladolika, zaista možemo sve mi.

“Iskreno, ne odlazim ni na kakve tretmane, pokušavam se hraniti zdravo koliko god to mogu. Veliki sam gurman i volim dobro pojesti, a zasad moja koža i tijelo to dobro podnose. Srećom imam dobru kožu, nije osjetljiva, a njegujem je samo hranjivim kremama”, priznala je nam Mirjana.

‘Predrasuda će uvijek bit…’

Lijepe žene, nažalost, još uvijek se moraju nositi s predrasudama, ali Mirjana nema previše problema s tim.

“Pojam ljepote nije univerzalan već se mijenjao kako je društvo evoluiralo. Novi ideali ljepote utječu na to da je žena stalno pod pritiskom da mora izgledati lijepo. Na taj način se prikriva stvarna slika žene koja ju čini posebnom i ona postaje samo dio mase. Uvijek je bilo predrasuda i bit će. Osobno, moj izgled mi nije ni pomogao ni odmogao. Nikada nisam išla na tu kartu“, govori skromna Zagrepčanka.

FOTO: Mirjana Brezak
FOTO: Mirjana Brezak

‘Majka je najvažnija uloga u životu’

Mirjana nije željela puno pametovati kada smo je pitali za tri beauty savjeta koje bi željela dati ostalim mamama u Hrvatskoj. Na njezinom popisu nema ni skupih kremica, ni tretmana…

Ljepota dolazi iznutra, a izvana se preslikava. Budite uvijek vesele i nasmijane, živite svoje snove i ne ograničavajte se!”, krenula je, a za kraj poslala i snažnu poruku svim super-ženama i super-mamama.

FOTO: Mirjana Brezak
FOTO: Mirjana Brezak

“Kad žena postane majka ona dobije najvažniju ulogu u životu, međutim tu ne smijemo zaboraviti na sebe i svoje želje i snove. Majka nije samo kućanica, ne brine samo o svojoj djeci, majka može ujedno biti i uspješna poslovna zena, imati hobije i druge interese. Želim poručiti svim majkama da se ničeg ne boje i da slijede svoje snove. Od ovog natjecanja očekujem dobru zabavu i nova prijateljstva, a ako se dogodi titula najljepše majke to će biti začin svemu”.


Komentari