HORVATINČIĆ NE ODUSTAJE: Terasa na Cvjetnom opet niče (FOTO)

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Izgleda da će ideju ipak progurati.

U tijeku su radovi na izgradnji Horvatinčićeve terase na Cvjetnom trgu. Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana na Cvjetnom trgu je niknula konstrukcija terase Tomislava Horvatinčića. Nakon prosvjeda građana konstrukcija je maknuta, a događaj je eskalirao oglašavenjem Zrinke Paladino i njenog raskrinkavanje pozadine postavljanja sporne terase. Gradonačelnik je tada najavio smjene odgovornih, ali i dodao kako će s građanima i strukom potražiti rješenje.

>>>ŠTO SE DOGAĐA NA CVJETNOM? ‘To više nije grad u kojem sam rođen’ (FOTO)

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

>>>RASKRINKALA POZADINU DOGAĐAJA NA CVJETNOM I PORUČILA: ‘Vjerojatno će me udaljiti!’

Smjena nije bilo, a po svemu sudeći, gradonačelnik je rješenje našao i Tomislav Horvatinčić opet se vraća na Cvjetni. Unatrag nekoliko godina dolazilo je do pokušaja postavljanja terase, u njegovom vlasništvu  i to na istoj lokaciji, no terasa je svaki put kršila pravilnik Grada o postavljanju otvorenih terasa.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Isto tako, gradonačelnik je svaki put obećavao da se terasa više neće vraćati, no isto je ponovljeno 2013., ali i prije nešto više od mjesec dana. Izgledno je da poduzetnik ne odustaje te da će se terasa postaviti unatoč volji građana, ali i gradonačelnikovim pustim obećanjima.

>>>ZA NJEGA PRAVILA NE POSTOJE: Horvatinčićeva konstrukcija na Cvjetnom krši gradski pravilnik? (FOTO)

 

 


Komentari