LJEPOTA ZAGREPČANKI: Poseban pečat gradskim ulicama daju upravo ONE! (FOTO)

Ivan Ramađa

Već je nadaleko poznato da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke, a kamera našeg fotoaparata snimila je i dokaze za ovu tvrdnju.

Razigrani duh ovih dama plijenio je pažnju na zagrebačkoj špici. Pokazale su da osmijeh s godinama ne blijedi, kako na licu tako i u očima.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Ove špicerice, u najboljim godinama prštale su profinjenošću i elegancijom.  Odabravši sunčane naočale kao neophodan modni dodatak unijele su dozu tajnovitosti u svoju odjevnu kombinaciju te su svojim primjerom pokazale što znači biti dama sa stilom.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Još jedna lijepa Zagrepčanka privukla je našu kameru. Elegantna dama, u društvu muške pratnje, pokazala je da mladost i elegancija idu jedno s drugim.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

Ove četiri nasmijane prijateljice razveselile su svakog prolaznika. Osim što su unijele dašak osvježenja na zagrebačke ulice, smijeh ovih mladih cura  nikog nije ostavio ravnodušnim.

Ivan Ramađa
Ivan Ramađa

U ovih nekoliko slika pokazali smo mladu razigranu ljepotu naših Zagrepčanki, ali i onu ozbiljniju, zrelu i elegantnu. Razigranost se pretače u eleganciju, a njihov stil poseban je ukras našega grada.

>>>IZNENADIO PROLAZNICE: Pogledajte što je ovaj mladić radio na današnjoj špici (FOTO)

>>>DJEVOJKA PRIVUKLA PAŽNJU PROLAZNIKA: Pogledajte što je radila na Tomislavcu bez imalo srama (FOTO)

>>>SLIKA KOJA DOISTA GOVORI TISUĆU RIJEČI: Ova žena je apsolutna kraljica gradske špice (FOTO)


Komentari