(FOTO)Modni okršaj: Rimac u Kninu zasjenila i predsjednicu

FOTO: Pixsell/ Picmonkey

Što god mislili o njoj, bivša kninska gradonačelnica ima stila.

U Kninu se danas obilježava 22. godišnjica Oluje, a na nju su tradicionalno stigla sva velika politička imena, a među njima i Josipa Rimac, te predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović. Za bivšu kninsku gradonačelnicu odavno se zna da stila ima, a predsjednica je imala i više od nekoliko, u najmanju ruku, upitnih modnih kombinacija.

Ipak, što god mislili o ijednoj od njih, mora se priznati da su obje lijepe žene, a ovo nije tekst o njihovim političkim potezima, promašajima i odgovornostima. Rimac je i u petak zaustavljala promet svojom pojavom u centru Knina, tada je obukla plavi kombinezon s bijelim rombovima, za kojim su poludjele modne blogerice.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Danas, za obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, te 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”, odabrala je prekrasnu i nadasve ženstvenu haljinu. Iako je sama haljina možda prikladnija za neku svadbu ili sličan događaj, te za proljetno doba, na Rimac je stajala kao salivena, a dala je i odličan kontrast njezinoj tamnoj kosi.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uz cvjetnu haljinu iskombinirala je ravne sandale boje lososa, i još jednom pokazala da zna što je in. Svojom pojavom isticala se u masi sivih, crnih i plavih odijela, a sudeći po osmjehu na njezinom licu, bilo joj je i nešto manje vruće nego ostalima.

Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović još jednom je, pak, pokazala da zaista jako voli crvenu čipku. Iako se s ovim odabirom već ponavlja, ovog puta kroj joj je dobro pristajao, a nije bilo ni nepotrebnih kaputića, te crnih čarapa. Cipele su, ipak, još malo upitne, ali preko toga joj se može prijeći.

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rimac je svakako svojom pojavom zasjenila sve prisutne, a ovog puta u modnom dvoboju je “pokosila” i predsjednicu. Recite nam u anketi koja kombinacija se vama više sviđa?

 


Komentari