FOTOGRAFIJA OTKRIVA ONO ŠTO BANDIĆ NE ŽELI DA ZNATE: Nesuđeni premijer nesvjesno pokazao ovo (FOTO)

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić osvojio je dva mandata, no izgleda da se nadao boljem prolazu.

Ogroman trud uložen je u kampanju #Premijer, obišao je cijelu Hrvatsku, pa čak u Kninu sastavio svoju “Vladu”. No hrvatski građani svoj glas dali su samo njemu u drugoj izbornoj jedinici i Dumboviću u šestoj.

S liste Koalicije za premijera Milana Bandića u Sabor neće ući nositelj Miodrag Demo (10,71 posto) jer ga je po broju preferencijalnih glasova prestigao drugi na listi Darinko Dumbović sa 23,01 posto glasova. Dumbović je zapravo član Čačićeve Narodne stranke- Reformista.

Bandićeva koalicija “Za premijera” nije prošla prag u prvoj izbornoj jedinici u koju ulazi sami centar Zagreba, dobili su tek 4,30 posto glasova.

>>> PREFERENCIJE U GRADU ZAGREBU: Prava iznenađenja u četiri izborne jedinice

Govor tijela otkriva gradonačelnikovo stanje

Iako je naš gradonačelnik čovjek od velikih riječi i vrlo vjerovatno jedan od najcitiranijih političara ikada, ovaj put našu pažnju privukao je neverbalnim govorom. Pri samom pogledu na fotografiju u kojoj jednu ruku drži u džepu, a drugom se gladi po glavi da se puno toga zaključiti.

11.09.2016., Zagreb - Docek rezultata izvanrednih parlamentarnih izbora u stozeru Bandic Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti u Praskoj 5.  Photo: Igor Soban/PIXSELL
11.09.2016., Zagreb – Docek rezultata izvanrednih parlamentarnih izbora u stozeru Bandic Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti u Praskoj 5. Photo: Igor Soban/PIXSELL

I ne samo to, njegov pogled uprt je prema podu.

Stručnjaci za ove radnje tvrde

Spuštanje pogleda može značiti strah, krivnju ili pokornost. Dok spuštanje glave može biti znak manjka samopouzdanja. Skrivanje ruku u džepovima ili iza leđa znači upravo to, da skrivate nešto. Iako vam sugovornik govori nešto, skrivanje ruku može biti znak da vam ne govori sve.

Bandić se prilikom govora učestalo držao rukama za govornicu što indicira da mu ona ustvari služi kao dodatna emotivna”podrška”.

>>> ČEKA SE DOLAZAK BANDIĆA, DEMO OBEĆAO: ‘Ako uđem u Sabor, radit ću za nula kuna’

>>> JURČIĆ I ŠPIKA ZA ZAGREB.INFO: Reakcije nakon rezultata izlaznih anketa

 


Komentari