(FOTO) Već tradicionalno: Zagrebački zlatar iskrenom porukom opet oduševljava građane

wiki

Njemu je ovo već tradicija.

Zlatar Ivan Petek oduševio je slučajne prolaznike, ali i svoje vjerne kupce, porukom koju je ostavio na vratima. Njemu je ovo već tradicija pa je tako prošlo ljeto porukom svojim mušterijama poručio da  odlazi na godišnji jer mu je sve teže “delati”, ali od svojih kupaca se teško odvaja.

wiki On je sam svoj gazda i sam bira kada će na more, ali ipak mu je teško ostaviti svoju radnju. Zlatar Ivan Petek oduševio je slučajne prolaznike, ali i svoje vjerne kupce, porukom koju je ostavio na vratima. On, naime, odlazi na godišnji jer mu je sve teže “delati”, ali od svojih mušterija se teško odvaja. Facebook/ Zakaj volim Zagreb Facebook/ Zakaj volim Zagreb
Facebook/ Zakaj volim Zagreb

Ove godine, gospon Petek je bio nekaj manje inspiriran, no njegova iskrena poruka opet je oduševila građane. “Ne znam kaj napisati. Prešel sam na more”, proučio je omiljeni zagrebački zlatar.

Bruno Ciglenički/Facebook7Zakaj volim Zagreb
Bruno Ciglenički/Facebook7Zakaj volim Zagreb

Budući da se danas vraća s godišnjeg, duhovitom zlataru želimo da krene u nove radne pobjede odmoran te nas jođš dugo oduševljava porukicama u svom izlogu.


Komentari