(FOTO) U centru Zagreba mladić legao na zebru

FOTO: 24sata

Fora ideja ili glupo riskiranje života.

Jedan mladić u utorak je doslovno zaustavljao promet svojim postupkom. On je, naime, legao nasred zebre i raskomotio se kao da je zaboravio da se nalazi na iznimno prometnoj cesti.

“Izgledao je najnormalnije i mislim da nije bio pijan. Nepomično je ležao kao da je na plaži. Nitko od vozača nije mu se obrati”, kaozao je čitatelj 24sata. Cijela scena se dogodila oko 11 sati ujutro u Zvonimirovoj, na potezu prema Trgu žrtava fašizma.

FOTO: 24sata
FOTO: 24sata

“Ležao je odmah preko puta Burze rada. Stvorila se kolona od oko 30 automobila, ali nitko se nije uzrujavao. Mic po mic vozači su zaobilazili mladića, a da mu pritom nitko nije potrubio ili mu nešto dobacio. Nije bilo nervoze. Ljudi su valjda bili u šoku i nikome nije bilo jasno zašto leži na ulici. Ne znam koliko je dugo mladić tamo ležao, ali ja sam uspio izračunati tri minute jer mi je toliko trebalo dok sam čekao u koloni i prošao kraj njega”, kazao je čitatelj.

Policija je uskoro stigla na teren, mladića su odveli, ali nisu otkrili zbog čega je legao na cestu. Više informacija bit će poznato nakon očevida, a zasad se zna da je zaradio prekršajnu prijavu i kaznu od 300 kuna.

 


Komentari