(FOTO) Traži se vlasnik: Netko je zgubil’ zube, pronađeni kod Heinzlove

Filip Radošević/Facebook/Zakaj volim Zagreb"

Pronađeni na Heinzlovoj, u blizini MUP – a.

Često se događa da ljudi gube novčanike, ključeve, pokaze i osobne… Zagrepčani su vrlo ažurni u potrazi za vlasnikom putem Facebooka pa se izgubljeni predmeti uglavnom vrlo brzo vrate vlasniku.

No, ovaj put situacija je malo kompliciranija. Netko je zgubil’ gebis, a od vlasnika, barem za sada, ni traga ni glasa. Doduše, možda je gebis i bačen, no poprilično reprezentativno izgleda pa Zagrepčani vjeruju da je ipak u pitanju gubitak.

“Heinzelova ulica malo dalje od MUP-a, jel netko zgubil il bacil neam pojma..” napisao je pošteni nalaznik Filip u najvećoj zagrebačkoj Facebook grupi, “Zakaj volim Zagreb”.


Filip Radošević/Facebook/Zakaj volim Zagreb"
Filip Radošević/Facebook/Zakaj volim Zagreb

S obzirom da nalaženje ovakvog izgubljenog predmeta nije svakodnevnica, Zagrepčani su se prvo bacili na rekonstrukciju gubitka. Tko zna iz kojeg razloga se gebis nalazi na Heinzlovoj?

“Možda je kihnul ,pa su frknuli.” ponudila je svoju viziju događaja Marija.

Neven je logično zaključio da je zletil kroz prozor prilikom informativnog razgovora u MUP-u. Ipak, nakon zezancije na račun izgubljenog gebisa, sugrađani su zaključili da je isti jako skup te da je vlasniku zasigurno teško bez gornjih zuba.

“Prvo, nekom je teško bez gornjih zubi – drugo u vrećici su, čini mi se, a treće dost su kvalitetni – ko zna koliko si je neko štedil za ovak dobru gornju gebu u ova vremena. Smešno je i meni ovo – ali daj pomozimo kolko se može.” apelirala je Marija.

Stoga, ako je netko izgubio gornje zube – oni se nalazi kod Heinzlove i čekaju svog vlasnika.

Komentari