(FOTO) Stajalište na Kvatriću tjednima predstavljalo opasnost za građane: Ovako su odreagirali odgovorni

Ivan Ramađa

Nedavno smo pisali o šokantnom prizoru s Kvatrića koji je zaprepastio čitatelja portala Zagreb.info.

Podsjetimo, nezaštićena kutija s osiguračima, gotovo na samom stajalištu stajala je tamo tjednima, kako nam je naveo.

“Kutija sa osiguračima stoji gotovo na samom stajalištu ovako nezaštićena već tjednima! Tu prolaze svi, odrasli, djeca.. Bila pod naponom ili ne, morali su to ukloniti ili na neki način zaštititi!” rekao nam je tad zabrinuti građanin.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Iako naš čitatelj tada nije provjeravao je li kutija pod naponom, bilo je za očekivati da nije. S obzirom da je  nevjerojatna činjenica da tako nezaštićena stoji na samom stajalištu već tjednima, upit smo poslali i ZET – u.

“Iako nije riječ o uređaju javnog gradskog prijevoznika, u tijeku su daljnja postupanja kako bi se u najkraćem mogućem roku riješila opisana problematika.” bio je njihov odgovor.

>>>(FOTO) Opasnost za prolaznike: Građanin zaprepašten prizorom s Kvatrića

Nakon punih tjedan dana naš fotograf obišao je spornu lokaciju kako bi provjerio je li navedena problematika riješena, a prizor koji je zatekao doslovce ostavlja u čudu.

Ne samo da sporna kutija s osiguračima nije uklonjena s navedenog stajališta, nego su “postupanja” koja je ZET naveo u svom odgovoru našem portalu, svedena samo na zaštitu kutije koja još uvijek stoji na istom tramvajskom stajalištu.

Zlatko Gašpar
Zlatko Gašpar

Prema svemu sudeći, prije pisanja našeg portala o ovom problemu, kutija s osiguračima stajala je na tramvajskom stajalištu potpuno nezaštićena, a moguće i pod naponom! A s obzirom na  rekacije odgovornih, sporna kutija još će neko vrijeme “krasiti” jedan od zagrebačkih trgova.


Komentari