(FOTO) S njima biste sigurno ‘zafeštali’: Pročitajte urnebesnu poruku sustanarima pred iseljavanje

FOTO: Božica Trnka

Partijaneri s 2. kata.

Jedna od zasigurno najnapornijih stvari zbog kojih nam se diže kose na glavi svaki put kada se sjetimo je – vrijeme selidbe iz jednog stana u drugi. O tome nam svjedoče i naši čitatelji koji cijeli tjedan nisu ni oka sklopili što zbog pakiranja, što zbog nervoze.

“Shrvana sam. Osjećam se kao nomad. Osoba ne kuži koliko ima stvari koje ničem ne služe i koliko ti je potrebno kutija i vreća da bi spakirao samo par godina života. Ali s obzirom da svako malo netko umre na mom katu pod sumnjivim okolnostima, možda je bolje malo se pomučiti”, kazala nam je kolegica koja sutra seli u novi stan.

No, nije sve tako u sivo kod selidbi, što potvrđuje jedan “Trešnjevčanin” koji se također sutra seli na novo mjesto. Naravno, kako to biva, pri većini selidbi uvijek ide i – oproštajni party. Kao dobar susjed, ovaj Zagrepčanin veliki je događaj, naravno, najavio svojim sustanarima kako ih ne bi iznenadilo glasno partyjanje, koje će prouzročiti, ni manje ni više, nego on i njegov – pas. Srećom, obećao je da će biti tihi i da neće biti dugo budni.

Lijepom i duhovitom porukom ovaj se Zagrepčanin ujedno i oprostio sa svojim sustanarima, za koje se nada da ništa ne zamjeraju, naročito to što su ih on i njegov četveronožni ljubimac ponekad znali uplašiti u mraku na hodniku.


Neka mu je sa srećom!

FOTO: Petar Baus / Naša Trešnjevka, naš kvart
FOTO: Petar Baus / Naša Trešnjevka, naš kvart

Komentari