(FOTO) Poruke s tramvajske stanice: Diljem Zagreba osvanule osmrtnice

FOTO: Ivan Klindić

Diljem Zagreba osvanule su osmrtnice., zalijepljene na tramvajskim stanicama i stupovima. Na vrhu osmrtnice citirane su navodne posljednje riječi generala Slobodana Praljka.

”Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!”

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima,kojima je još stalo: tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te radi neizlječive bolesti karcinoma društva (‘pohlepnih političara’), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. do 01.1.2018.) Posljednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12.2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se što ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo poduzeti, ”uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima” javnim suđenjem saborskim zastupnicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokracije! Počivala u ropotarnici povijesti!”, piše na osmrtnici koja je, po svemu sudeć,i poziv na prosvjed.

Facebook
Facebook


Komentari

loading...