(FOTO) Pogledajte favoritkinju s današnje zagrebačke špice koja je ‘ukrala show’

FOTO: Dražen Komar

Modna “pista” u srcu grada.

Iako se ovih dana borimo s nesnosnim vrućinama i visokim temperaturama, na subotnjoj špici uvijek ćemo naći najljepše žene na svijetu – Zagrepčanke.

Zagrebačke ljepotice i danas su krasile ulice našeg grada. Zapele su nam za oko kreativnim kombinacijama i dugim nogama koje potvrđuju da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke.

Protiv velikih vrućina “bore” se haljinama i kratkim hlačama, a neizostavni modni detalj su sunčane naočale i šeširi. Naglasak je i ovoga puta bio na – udobnosti.

FOTO: Dražen Komar
FOTO: Dražen Komar

Različiti uzorci i šarolike boje zaštitni su znak ljeta, a ova dama odlučila je svoju kombinaciju podići upadljivom tamnoplavom ogrlicom.


Modnom špicom prošetale su i mlade lijepe majke koje su nas osvojile ležernim i laganim suknjama i haljinicama – skladne modne kombinacije kojima šarm daju sitni detalji

 

FOTO: Dražen Komar
FOTO: Dražen Komar

Za oko nam je zapeo i par u opuštenom modnom izdanju, koji se tijekom šetnje “sakrio” od sunca iza sunčanih naočala.

FOTO: Dražen Komar
FOTO: Dražen Komar

U laganoj i opuštenoj crno-bijeloj kombinaciji ova elegantna zagrebačka dama samopouzdano korača zagrebačkim ulicama na višoj peti.

“Jači” spol bira opušteni, ležeran stil i klasične varijante kojim se bore protiv vrućina. Osim što hrabro biraju i žarke boje, ali i neutralnije, pokazali su da su više naklonjeni funkcionalnim modnim dodacima.

FOTO: Dražen Komar
FOTO: Dražen Komar

Naša favoritkinja je mlada dama u tamnoplavoj haljini koja nas je oduševila – prava zagrebačka trendeseterica koja je kombinaciju podigla i neizostavnim crvenim ružem. Osim dugih preplanulih nogu, laganom haljinom, šarolikom torbicom i razigranim šljokičastim uzorkom na ljetnim sandalama istaknula je svoj nepogrešivi stil i osvojila zagrebačku modnu špicu.

Komentari

loading...