(FOTO) Ovakva ljubav po zagrebačkom receptu popravit će vam dan

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Divno je vidjeti da se istinska ljubav danas ipak može pokazati na nekonvencionalan način i van društvenih mreža.

Znamo li danas što znači romantika? Sjećamo li se uzbudljivih trenutaka s nekim radi kog nam srce treperi, a u trbuhu zaigraju leptiriću? Sjećamo li se dana kada internet i nečiji profil ne bi nudili sve informacije o nekoj osobi, umjesto da ju upoznamo kao ljudi.

Kada ste zadnji put nekome napisali pismo? Zapravo, jeste li ikada napisali pismo? Danas se romantika i ljubav iskazuju putem društvenih mreža i putem kratkih poruka potkrijepljenim raznim emotikonima koji bi, izgleda, trebali zamijeniti čvrst zagrljaj i topao osmijeh – uživo.

FOTO: Natko Felbar / ZAKAJ VOLIM ŠPANSKO
FOTO: Natko Felbar / ZAKAJ VOLIM ŠPANSKO

Međutim, Zagrepčani su već odavno poznati kao prava gospoda koja su znala kako na licu žene izmamiti osmijeh. Jedan od njih je stanovnik Španskog, koji je potvrdio da dobrih stari romantičara, srećom, još uvijek ima. Fotografiju je Natko iz Španskog zabilježio još tijekom vikenda u večernjim satima, podijelio trenutak sa svojim sugrađanima, koji su ostali oduševljeni.

Iako ne znamo pozadinu i nastavak priče, znamo da je riječ o mladiću koji je ispred zgrade na portafonu ostavio pismo i ružu. Bilo da je riječ o načinu pomirbe, potezu zaljubljene osobe ili jednostavno spontanoj odluci, gesta je uistinu prelijepa. Nadamo se da ih je sretnica “pokupila” i da je nastavak ljubavne priče bio toliko dirljiv koliko i ova gesta.

Divno je vidjeti da se istinska ljubav danas ipak može pokazati na nekonvencionalan način i van društvenih mreža, stoga potencijalnom paru želimo puno sreće, ljubavi i blagostanja!


Komentari