(FOTO) Otvorena je nova trgovina Žabac Food Outleta u Importanne Centru

Foto: Borna Kos

Iako je Importanne Centar zadnje vrijeme punio novinske stupce vijestima o (ne)pokretnim stepenicama, danas je to i mjesto treće trgovine Žabac Food Outleta.

Novi kupci su jedva čekali da prodavaonica otvori svoja vrata kako bi po pristupačnim cijenama nabavili kvalitetne proizvode.

No, ova trgovina ima i dva posebna zaposlenika.

“Za mene u ovom trenutku imati zaposlenje znači sve, to mi je sada životna egzistencija. Od kako sam krenuo raditi, sve je bolje” rekao je Željko koji je bio beskućnik.

“Ja sam jako sretan što sam se ovdje zaposlio. Radim na deterdžentomatu. I prije sam radio kod strica na gradilištu.” rekao je Jure Ličak, zaposlenik s intelektualnim teškoćama.

“Jako je pozitivno i ugodno biti radni asistent. Jure ima ispunjeno radno vrijeme i financijski je neovisan. Tako se priprema za daljnji život jer jednog dana će morati brinuti o samome sebi.” rekao je Luka Dianić, Jurin radni asistent.

“Žabac Food Outlet je ekološka priča. Mi se trudimo sve viškove od tvornica i veleprodaja otkupimo, te ih prodamo u našim trgovinama za sniženu cijenu od 50 do 90 posto. Dalje ćemo širiti svoje poslovanje i dalje ćemo zapošljavati društveno ugrožene skupine” rekao je Mario Žamboki, vlasnik Žabac Food Outleta.


Komentari