(FOTO) Otkrili smo gdje u Zagrebu prespavati kod urara, šustera ili brijača

Omiljeni Hostel Swanky Mint ovih se dana proširio te dobio depadansu koja uključuje zanimljiva imena soba kao što su Šnajderaj, Brijačnica, Urar i slično 

Hostel Swanky Mint, smješten u dvorištu Ilice 50 već je dugi niz godina jedan od najpopularnijih i nagrađivanih hostela u Hrvatskoj.  Ta titula je itekako opravdana s obzirom na to da sve svoje goste i posjetitelje stalno iznenađuju s novostima. Proširenje je uvijek znak da stvari idu dobro i tako je Swanky postao bogatiji za jednu depadansu koja funkcionira kao dodatni objekt, a stilski je zamišljen kao refrenca nekadašnjeg izgleda Ilice kada je sve bilo prepuno urarskih, postolarskih, šeširskih i sličnih radnji. Iz hostela su komentirali kako su ove sobe uređne malo drugačije nego ostatak hostela koji se može pohvaliti industrijskim stilom. Ovdje su u pitanju neki mali viši standardi, ali i dalje je zadržan šarmantni duh koji je utjelovljen u samom početku.
 Cijelo uređenje novog krila hostela, osmislile su Irena Vojnović i Ana Čeović iz arhitektonskog ureda Materija, s kojim je vlasnik hostela Andrija Pirnat već surađivao, a Irena Vojnović s kolegicom Anom Bilan, koja je također bila dio tima Materije, potpisuje i ostatak Swanky Mint Hostela. Grafički dizajn tematskih tapeta u sobama je u suradnji s arhitektima odradio grafički dizajner i DJ Ivan Oberan, a tematske detalje soba i hodnika, čije uređenje simbolizira ulaze u iličke lokale i pojedine obrte, su prema uputama arhitekata oslikavali dečki iz art studija Lapo Lapo – Modul 8 i Bare. U nastavku pogledajte kako izgleda nova priča omiljenog hostela u Zagrebu.

 

svekancnovi625-4

 

svekancnovi625-9

 

svekancnovi625-10.jpg.pagespeed.ce.1sAgMvcomm

 

svekancnovi625-6

 

svekancnovi625-14

 

 


Komentari