(FOTO) Oduševio Zagrepčane i turiste: Marijan Ban na Zrinjevcu pripremio pravi glazbeni spektakl

FOTO: Luka Cesarec

Posjetili smo jučer omiljeni zagrebački trg i uživali u koncertu Marijana Bana.

Ljeto na Zrinjevcu manifestacija je koja se već drugu godinu zaredom održava na omiljenom, zelenom zagrebačkom trgu. Do 30. srpnja posjetitelji svaki dan od 7 ujutro mogu vježbati jogu uz trenere te sudjelovati na sportskim radionicama, a u večernjim satima slijedi nastup poznatih glazbenika.

Ova atraktivna manifestacija oduševila je, osim domaćih ljudi, također i turiste, iz čega možemo zaključiti da turistička zajednica radi dobar posao širenjem i obogaćivanjem ponude i sadržaja u ljetnim mjesecima.

Zagreb je sinoć u sklopu manifestacije Ljeto na Zrinjevcu ugostio dobro nam poznatog pjesnika i glazbenika Marijana Bana.

FOTO: Luka Cesarec
FOTO: Luka Cesarec

S početkom u 21 sat građani su dokazali da se ne boje ni juga ni bure, a glasno su se pjevali i hitovi kao: Noć je prekrasna, Morska vila, Di si ti i drugi.

Dobro raspoloženi Ban je mnogobrojne uzvanike dodatno uveseljavao veselim anegdotama iz privatnog života. Publika se uz red smijeha i dobre glazbe, mogla dodatno opustiti kapljicom vina ili piva u obližnjim kućicama.

Blues i lagane note opijale su opuštene građane, ali i mnogobrojne turiste kojih je, kako je odmicala kazaljka sata, bilo sve više na Zrinjevcu. Nakon koncerta, tekstovi Banovih pjesama ponavljali su se dugo u noć u obližnjim kafićima.

Ljeto na Zrinjevcu traje do 30. srpnja, a dotad vas čeka još bogatih sadržaja i zabavnih glazbenih večeri koje ne želite propustiti!


Komentari