(FOTO) Održana je humanitarna modna revija “Kreirano srcem”

Foto:Borna Kos

Hrvatska turistička zajednica ima nove odore koje su predstavljene jučer u Muzeju Mimara na humanitarnoj modnoj reviji “Kreirano srcem”. Dio novca namijenjen je udruzi „Dar” iz Osijeka za djecu s autizmom i „Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID” iz Zagreba.

Manekenke koje su nosile reviju bile su žene uspješnih poslovnih karijera.

“Apsolutno ne želim zamijeniti svoj posao za posao manekenke, težak je. I sama organiziram humanitarne akcije, tako da je bilo sasvim normalno da se priključim ovoj.” rekla je Ela Dvornik, najuspješnija hrvatska blogerica.

Uz nju na modnoj pisti su se okušale potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova mr. sc. Marija Pejčinović Burić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, odvjetnica Jadranka Sloković, predsjednica Udruge Krug i članica Uprave tvrtke IND-EKO d.o.o. Sofija Šmitran, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac, članica Uprave Hrvatske elektroprivrede Vlatka Kamenić Jagodić, članica Uprave Hanza Media Ana Hanžeković, dr. neurokirurgije – KBC “Sestre milosrdnice” Nikolina Sesar, radijska voditeljica Ivana Mišerić, glumica i voditeljica Doris Pinčić, novinarka i voditeljica Jelena Pajić, urednica Marija Pajić, novinarka Ana Muhar, spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović, tekvandoistice Lucija i Ana Zaninović, najbolja hrvatska sprinterica Andrea Ivančević, glumica Ana Gruica Uglešić, plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac te televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar.

“Meni je izrazita čast da su me pozvali u ovako ugledno društvo uspješnih žena. Ovo je svakako jedan neklasičan dan za mene, ali svakako pozitivno iskustvo. Lijepo je biti manekenka na 5 minuta, ali ne svaki dan” rekla je Nikolina Sesar, prva hrvatska neurokirurginja.

“Drago nam je što surađujemo s Ministarstvom turizma u kreiranju kostima za animatorice na sajmovima turizma. Ovo je bilo zabavno iskustvo, naša država ima puno motiva i tradicija koje inspiriraju. Isto tako, divno je bilo surađivati s ovim uspješnim ženama bogatih poslovnih karijera” rekao je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera brenda ELFS.

“Bilo mi je drago sudjelovati kao manekenka na ovom događaju, ali i zbog promocije hrvatskog turizma. Ne bi se mogla snaći u svijetu manekenki, ali sve je lijepo probati.” rekla Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu.

Nove odore svoju svjetsku premijeru dožijvet će u Londonu na World Travel Marketa (WTM) koji se održava od 5. do 7. studenog.


Komentari