(FOTO) Održan je Too Loud Fest u hotelu Double Tree by Hilton

Foto: Borna Kos

Ovo je bio vikend za sve audiofile koji su se okupili na najvećem festivalu akustike i opreme za akustiku u Hrvatskoj. Događaj se održao u zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton, a posjetitlji su se u hotelskim sobama mogli upoznati s audio opremom u vrijednosti od 1400 do 4 i pol milijuna kuna. Sveukupnio je bilo 33 izlagača, a program je dodatno obogaćen prezentiranjem i video opreme.

“Više smo nego zadovoljni posjećenošću Too Loud Festa. Uspjeli smo privući nove mlađe generacije, te su kroz ova dva dana došli posjetitelji koji nisu nikada čuli da ovakav događaj postoji u Zagrebu. Sve je krenulo od ideje da ne postoji osoba na svijetu koja ne voli slušati glazbu. Nažalost, mi nismo svjesni “dobrog” zvuka.
Festival je okrenut široj populaciji, komuniciramo nove tehnologije i moderni dizajn.Na festivalu osim prezentiranja audio i video uređaja, organizirali smo i četiri koncerta.Odabrali smo Double Tree by Hilton hotel jer je moderan, ove sobe su bliske izgledom i uređenjem naših dnevnih boravka kojima težimo. Isto tako, sobe su akustički prihvatljive što znači da nema jake jeke i zvuk se ugodno čuje.” rekao je Nebojša Uglješa, glavni organizator festivala.

I zbilja su uspjeli stvoriti osjećaj doma kod posjetitelja koji su hodnicima hotela uživali u bojama kvalitetnoga zvuka, što ne bi bilo moguće da je festival organiziran u nekoj tvorničkoj hali jer bi nastala kakofonija, objašnjava glavni organizator.


Komentari