(FOTO) Mostova saborska zastupnica hrabrim odabirom ponovno razbila saborsku monotoniju

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

 

Mlada i dobro raspoložena Mostovka ponovno je plijenila pažnju.

Sabor Republike Hvratske 4. je sjednicu nastavio raspravom o prijedlogu zakona o izmjenama i dopuni Zakona o lovstvu, no ono što nam je i ovaj put privuklo pažnju svakako je Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić, koja nije prvi put tema komentara o modnim iskoracima.

Nakon što je sabornicom prošetala u jednobojnim kombinacijama, danas se u Hrvatskom saboru pojavila u zanimljivom kolopletu boja, zakopčana do grla, ali s prepoznatljivim osmijehom na licu.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Sviđao vam se njezin stil ili ne, Ninčević Lesandrić zbilja donosi osvježenje i usklađeno šarenilo u suhoparne i monotone saborske klupe. Uistinu je lijepo vidjeti odmak od klasike i sijedih glava. Na kraju krajeva, ono što ženu čini posebnom zasigurno su osmijeh i samopouzdanje, a stil je stvar individue.

Zbog svog osebujnog stila ova zastupnica redovito puni medijske stupce, ali njezina stručnost itekako je nešto što se mora spomenuti.

Ova zastupnica ima veliko iskustvo u brojnim projektima, a bila je izvršni direktor hotela i predsjednica Poduzetničkog centra Solin. Ima veliku želju pomoći poduzetnicima u povlačenju sredstava iz EU fondova.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

>>>SABORSKA MODNA PATROLA: Mlade zastupnice ‘uštogljene’ kompletiće poslale u zaborav (FOTO)

>>>(FOTO) Saborske zastupnice odlučile su se žarke boje i razbile sivilo

>>> Hrabar potez zastupnice Mosta: Ovako obučena došla u Sabor


Komentari