(FOTO) Gibon Kenti prognozirao pobjednika utakmice Hrvatska – Ukrajina

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Navijačka groznica trese i maksimirsku šumu!

U 11 sati gibon Kenti prognozirao je rezultat večerašnje utakmice između Hrvatske i Ukrajine, koja se navečer igra s druge strane Maksimirske ceste. Riječ je o kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Bjeloruki gibon prognozirao je pobjedu Ukrajine tako što je počeo jesti iz kutije na kojoj je slika ukrajinske zastave.

Iako se prvo odlučio za hranu iz kutije s ukrajinskom zastavom, malo kasnije nije mu bilo mrsko malo prezalogajiti i iz kutije sa zastavom RH.

>>> Zagreb trese navijačka groznica: Ukrajinci ‘opsjedaju’ grad

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Zoološki vrt grada Zagreba navijačku će atmosferu pred sraz nogometnih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine zagrijavati od jutra. Zato će se u petak, 24. ožujka, svima koji u Vrt dođu s navijačkim rekvizitima, odobravati popust pri kupnji ulaznice, za odrasle 25, a za djecu od 7-14 godina 15 kuna.

Iako srca vatrenog, Kenti je prošle godine dosta dobro prognozirao rezultate nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu. Djelatnici Vrta vjeruju da će jednako uspješan biti i ubuduće. Drago im je, kažu, vidjeti da zdrav navijački i sportski duh prenosi i na svoju kćer.

Natjecanje za najboljeg mladog navijača

Slično žele vidjeti i kod najmlađih posjetitelja Vrta, pa ih pozivaju da nakon Kentijeva predviđanja ishoda utakmice, na istom mjestu sudjeluju u natjecanju za najboljeg mladog navijača. Vjernost Vatrenima može se dokazivati maštovitom kombinacijom navijačke odjeće i rekvizita te obilježjima oslikanima na licu.

Najbolje mlade navijače očekuju darovi Zoološkog vrta i Hrvatskog nogometnog saveza.


Komentari