(FOTO) Dobar wc zlata vrijedi, a ovo je jedan od najoriginalnijih u zagrebačkim kafićima

Za oko nam je zapeo kreativno osmišljen wc u poznatom zagrebačkom kafiću.

Već i vrapci na grani znaju za  “A most unusual garden” (Horvaćanska 3), najljepše osmišljeni lokal u Zagrebu, čije ime u potpunosti opravdava izgled i atmosferu. Kafić posjetitelje svakodnevno očarava jedinstvenim i bajkovitim dvorištem, terasom i čarobnim vrtom, uz najveću senzaciju koja daje kafiću posebno notu i savršeno se uklapa – drvena kućica na vrhu.

Prostor izvana i iznutra maštovito je i pomno uređen, s naglaskom na detalje. Unutar samog kafića imat ćete osjećaj kao da pijete kavu u kakvom umjetničkom ateljeu i pričate svoju priču iz davnina.

>>> (FOTO) ‘A most unusual garden’: Bajkovito mjesto s kućicom na drvetu u koje ćete se zaljubiti

No, osim dobre ponude pića, ukusne šalice kave i dobro osmišljenog ambijenta, u zagrebačkim nam kafićima često za oko zapnu kreativni – wc-i.

Iako zvuči pomalo smiješno na prvu, wc-i imaju itekako veliku ulogu u stjecanju povjerenja gostiju i dobrog glasa. Naime, često je upravo loš i zapušteni wc razlog zašto ljudi prestanu dolaziti u neki objekt. Osim samog održavanja, gostima će uvijek biti draže kada je wc kreativan i ima dozu šarma.

U kafiću “A most unusual garden” na vrata muškog wc-a napisali su “muško” pitanje: “Bok, kako si provela dan?”

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Na duhovit je način predstavljen i ženski wc, odnosno vrata wc-a na kojima su ispisani “tipični” i najčešći ženski odgovori, ali i pitanja.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Kreativnih wc-a i vrata wc-a ima u brojnim zagrebačkim kafićima koji su svjesni da dobar i kreativno osmišljen ambijent zlata vrijedi, a ovo je svakako jedan od domišljatijih.


Komentari