(FOTO) Dirljivo pismo pacijentice razveselilo medicinske sestre iz KBC-a Sestara milosrdnica

FOTO: Wiki / ilustracija

Vjerujemo da je ova poruka itekako razveselila medicinske sestre i podsjetila ih da radi ovakvih stvari vrijedi svake nove neprospavane noći.

Medicinske sestre nebrojeno puta rade prekovremeno kako bi pomogle spasiti i zbrinuti nemoćne pacijente. Iza njih je bezbroj neprospavanih i teških noći, gužvi, žurbi, no one sve stoički podnose uz topao osmijeh, zagrljaj i neviđenu humanost. Nerijetko im se građani, a i sami pacijenti dive kako sve uspijevaju i pritom ostanu “hladne glave”.

U zdravstvu je situacija u posljednje vrijeme teža no što je bila, bolnice nisu najboljem stanju, a i samog je osoblja sve manje. Međutim, njihov rad, ako ga možda nadležni ne cijene dovoljno, to svakako čine pacijenti koji su im i više nego zahvalni na njihovoj požrtvovnosti i nesebičnoj pomoći.

Tako je jedna pacijentica u knjizi utisaka ostavila dirljivu poruku upućenu medicinskim sestrama iz KBC-a Sestara milosrdnica, potaknuta uslugom kojom je bila i više nego zadovoljna.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]“Drage sestre,

svaka vam čast na poslu kojeg obavljate za korist ozdravljenja ovih teških pacijenata. Cijenim vašu požrtvovnost, vaše toplo srce, vašu humanost, a najviše vaš želudac koji je prisiljen podnositi ono što se ne traži ni od koje profesije na ovom svijetu. 

Vi ste blage, nasmijane, uvijek spremne na lijepu riječ utjehe i optimizma. Klanjam vam se do poda.”[/box]

Vjerujemo da je ova poruka itekako razveselila medicinske sestre i podsjetila ih da radi ovakvih stvari vrijedi svake nove neprospavane noći.


Komentari