(FOTO) KAO DA SU SESTRE: Pronašli smo dvojnicu Ingrid Antičević Marinović!

17.05.2016., Zagreb - Odbor za Ustav, Poslovnik i politicki sustav nastavio je razgovore s kandidatima za ustavne suce. Ingrid Anticevic Marinovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nerijetko se dogodi da osobe s potpuno drugog kraja svijeta neodoljivo podsjećaju na nekoga.

Mi smo pronašli dvojnicu SDP-ove političarke Ingrid Antičević Marinović. Inače, Antičević Marinović članica je SDP-a od 1990. godine, članica Gradskog vijeća Grada Zadra u nekoliko mandata. Od 1996. je članica glavnog odbora SDP-a.

U razdoblju od 2001. do 2003. bila je ministrica pravosuđa, uprave i lokalne samouprave. Od 2003. do 2006. članica predsjedništva SDPH. Saborska zastupnica od 2004. do danas, potpredsjednica odbora za zakonodavstvo, članica odbora za ustav, poslovnik i politički sustav, odbora za pravosuđe i zajedničkog odbora Hrvatske i EU. Predsjednica GO SDP Zadar i članica glavnog odbora SDPH. Nositeljica plakete Javnobilježničke komore za unaprjeđenje javnog bilježništva i plakete za antikorupcijsku suradnju s Nezavisnim sindikatom carinika.

Trenutno obnaša dužnost ustavne sutkinje.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Ingrid je rođena kao Marija Antičević, kći Huanite i Pavla Antičevića no tijekom studiranja je promjenila ime. Na upite novinara zašto je to učinila nije znala dati odgovor. Supruga je zadarskog pravnika Marka Marinovića (1942.) s kojim u braku ima sina Dana (1981.) koji je također pravnik i odvjetnik.[/box]

Poznata je po svom vrhunskom stilu i hrabrijim odjevnim kombinacijama u Saboru. Ono po čemu je najpamtljivija hrvatskoj javnosti famozni je govor, ali i prometna nesreća. Naime, brojni su mediji pisali kako je otišla s mjesta nesreće koju je skrivila na križanju Gundulićeve i Varšavske ulice. Međutim, kasnije je utvrđeno kako nije primjetila udarac jer je bio veoma blag.

Savjetnica Donalda Trumpa kao da joj je sestra

Ono što nam je “zapelo za oko” je neodoljiva sličnost Antičević Marinović s kontroverznom savjetnicom Donalda Trumpa. Kellyanne Elizabeth Conway rođ. Fitzpatrick (Camden, New Jersey, 20. siječnja 1967.) američka je politologinja, pravnica i katolička aktivistica poznata po zalaganju za zaštitu života, braka i obitelji te promicanju kulture života i borbi za ljudska prava.Trenutačno obnaša dužnost savjetnika Predsjednika Sjedinjenih Država Donalda Trmpa, zajedno sa Steveom Bannonom i Dinom Powell. Članica je Republikanske stanke u kojoj obnaša dužnosti strateginje, statističarke i savjetnice.

KAsnije stječe naslov doktora prava pri Pravnoj školi Georgea Washingtona 1992. godine. Nekoliko godina nakon doktorata služila je i kao okružna tužiteljica i pomoćna sutkinja na Saveznom vrhovnom sudu u Washingtonu.

Iako se da pretpostaviti kako su politički totalno različite, Kellyanne Conway i ustavna sutkinja fizički izuzetno nalikuju (barem smo mi to primjetili). Dvije vitke plavuše i pravnice odličnog stila.

Zaključite sami:

Patrik Macek/ PIXSELL - ABC Newas
Patrik Macek/ PIXSELL – ABC Newas

>>>NA FACEBOOKU OPAKO ISMIJALI INGRID: Pogledajte sliku koju su “lajkale” tisuće ljudi (FOTO)


Komentari