DODJELA NAGRADA HRVATSKOG GLUMIŠTA: Iako se Celzijus potrudila, svi pogledi bili su uprti u drugu damu

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Dame su se posvetile svojim modnim odabirima.

U Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć, 24. studenog, održana je 24. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta. Najveći dobitnici su osječko Hrvatsko narodno kazalište, zagrebačka Komedija i Zagrebačko kazalište mladih. Osječki HNK imao je najveći broj nominacija, a osvojio je tri nagrade.

Ovu spektakularnu večer, osim nagrada, zasigurno je obilježio i modni izbor poznatih dama. Jedne su se potrudile i zabljesnule, druge su odigrale na kartu šokantnosti, no samo je jedna dama odigrala na samozatajnost i eleganciju te je svojom pojavom plijenila poglede okupljenih.

Katarina Baban

24.11.2016., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je 24. dodjela Nagrada hrvatskog glumista. Katarina Baban. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Glumica Katarina Baban odabrala je upečatljivu bijelu haljinu sa živim uzrokom. Izbor frizure pun je pogodak te daje potreban pečat romantike cjelokupnom stajlingu. Odabravši nježni ruž za usne, Katarina je dobro izblansirala stavljajući naglasak na oči.

Tara Rosandić

24.11.2016., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je 24. dodjela Nagrada hrvatskog glumista. Tara Rosandic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Mlada glumačka zvijezda, Tara Rosandić, eleganciju je upotpunila živošću. Ona se, pak, odlučila naglasiti usne, a na prvi pogled klasičan odabir, razbila je gornjim dijelom ukrašenim resama. Tara je odabrala ukomponirati klasiku i mladost, što joj je, primjećujemo, uspješno pošlo za rukom.

Nela Koscis

24.11.2016., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je 24. dodjela Nagrada hrvatskog glumista. Ivica Skoko, Nela Kocsis. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Glumica Nela Koscis, u pratnji dizajnera Ivice Skoke, zabljesnula je u potpuno atipičnoj kombinaciji. Njen izbor bio je crno-bijeli svijet, a s obzirom na upečatljivost same kombinacije, glumica nije posegnula za nakitom. Visoki prorez na donjem dijelu haljine, uspješno je izbalanisran na granici seksipila i pretjeranosti.

Sementa Rajhard

24.11.2016., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je 24. dodjela Nagrada hrvatskog glumista. Sementa Rajhard. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Prekrasna glumica, Sementa Rajhard, koja nas je svojevremeno oduševljavala svojim glasom i stasom, iznova oduševljava modnim odabirom. Prirodno tamnoputa Sementa, odigrala je na ovu kartu te je obukla bijelu haljinu koja naglasak stavlja na njenu put. Crveni ruž savršeno je započatio cjelokupan odabir.

Nives Celzijus

 Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Božidar Šnajder, intendant Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, ponosno se prošetao tepihom zagrebačkog HNK-a s Nives Celzijus. Njegova pratnja svakako je privukla poglede, no ne modnom kombinacijom, nego predubokim dekolteom. Nives je neuspješno spojila nespojivo u svom modnom izdanju, no svoj vječni adut, tijelo, ni ovaj put nije zaobišla.

Danijela Pintarić

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Apsolutna pobjednica, u svakom pogledu, i ovaj put bila je elegantna dama, Danijela Pintarić. Osvojivši nagradu za najbolju glumačko-pjevačku ulogu, Danijela je svakako odnijela i neslužbenu titulu  najelegantnije dame. Izabrala je upečatljivu haljinu koja odiše stilom i ženstvenošću.

Upotpunivši cijelu kombinaciju s diskretnim naušnicama Danijela je plijenila poglede okupljenih. Ova uspješna dama izabrala je šminku koja je stavila naglasak na njen široki osmijeh i samozatajnost, a cijeli stajling učinio ju je najženstvenijom zvijezdom večeri.


Komentari