DNEVNI BORAVAK NA ŽELJEZNIČKOJ STANICI: ‘Jedna ona mala sitnica koja mi izmami smiješak na kraju radnog dana’ (FOTO)

FOTO: Renata Boci / Facebook - Zakaj volim Zagreb

Napokon fotelja koja nije namijenjena političarima!

Već neko vrijeme u grupi Zakaj volim Zagreb kruže fotografije misterioznog kauča i tepiha na stajalištu Maksimir. Nije poznato tko ih je donio i zašto, no ideja je odlična i nadasve simpatična! Danas je ovo dražesno mjesto zabilježila Ana Jembrek, koja je i sama oduševljena idejom, kao i ostali građani.

“Steta…. Bila je dobra ideja i odmak od vruce svakodnevnice… Jedna ona mala sitnica koja mi izmami smjesak na kraju radnog dana“, opisala je svoj dojam Renata Boci, koja je i fotografirala prijašnji kauč na stajalištu, te dodala da su najbolje stvari u Zagrebu očito još uvijek besplatne.

Građani su na prošloj objavi dali brojne ideje što još ovdje nedostaje – od tv-a i klima uređaja do suncobrana, hladnjaka i fikusa.

Kauč i tepih nekim su građanima poznati već otprije, a događalo se i da kauč nestane, no uvijek se vrati, bio to isti kauč ili ne, a morate priznati da ovaj ideja ima svoju čar!

Ovo je mjesto mali raj i pravo “luftanje nogu” dok čekamo vlak, koji u HŽ-ovom slučaju toliko rijetko stiže na vrijeme, a ponekad ne stiže uopće. Tko zna, možda baš ovdje u ovom dnevnom boravku na otvorenom dočekamo neka bolja i sretnija vremena.

Evo zakaj volimo Zagreb!

FOTO: Ana Jembrek / Facebook - Zakaj volim Zagreb
FOTO: Ana Jembrek / Facebook – Zakaj volim Zagreb


Komentari