ON JE NAŠ KRALJ STILA: Gospodin iz centra grada koji oduševljava (FOTO)

www.yourworkplace.ca

Modni trendovi ne zaobilaze ni starije sugrađane.

Prizor ovog gospodina u centru grada, izaziva pravo oduševljenje. Unatoč godinama i otežanom kretanju, gospodin nije dozvolio da mu stil pati, pa je tako ukombinirao najveće modne trendove i vječnu klasiku.

Zlatko Gašpar
Zlatko Gašpar

Popularne tufne u modi su već nekoliko sezona, a u crno-bijeloj kombinaciji daju dojam elegancije i vrhunskog stila. Zna to i gospodin s fotografije, te je svoju crnu košulju “oživio” s velikim bijelim tufnama. Sive hlače “na crtu” odlično prate cijelu kombinaciju te dodaju potrebnu dozu ozbiljnosti.  Naočale s dioptrijom, gospodin je okrenuo u svoju korist te je stavivši ih na košulju dodao boemski pečat cjelokupnoj kombinaciji.

No, bez modnih dodataka outfit ne bi bio poptpun pa je tako odabrao popularne avijatičarke koje su aposlutni pogodak. Ove naočale pridodale su malo fakinskog štiha koji mu odlično stoji, moramo priznati. Baš kao i šešir. Osim što je funkcionalan, šešir je i svojevrsni zaštitni znak zagrebačke gospode po kojem su prepoznatljivi.

I za kraj tenisice za lagani korak, a ispod brka fakinski osmijeh kojem se moramo pokloniti. Ovaj gospodin od nas je dobio čistu desetku, a pozitivnošću kojom zrači osvojio je naša srca.

>>>SLIKA KOJA DOISTA GOVORI TISUĆU RIJEČI: Ova žena je apsolutna kraljica gradske špice (FOTO)


Komentari