ČIN KOJI JE ZASLUŽIO MJESTO U MEDIJIMA: Gospođa Višnja dirnula nesebičnom gestom (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Traži se gospođa Višnja.

Ne znamo tko je dotična gospođa Višnja, no voljeli bismo znati. Pitate se zbog čega je jedna anonimna gospođa zaslužila da se o njoj piše? Nesebična djela trebala bi biti sastavni dio naše svakodnevnice, no svi smo svjesni da, nažalost, nije tako. I upravo zbog toga o činu gospođe Višnje vrijedi pisati.

U Facebook grupi “Gajnice jučer, danas, sutra” Renata je podijelila iskustvo svoje slijepe prijateljice.

“Moja prijateljica je u četvrtak zaboravila rukavice na poslu i jučer kad je ujutro krenula na posao nije mogla pronaći druge pa je krenula bez njih na hladnoću a treba držati bijeli štap. U jednom trenutku prišla joj je gospođa Višnja i ponudila pomoć da brže dođu do autob. stanice.”, započinje svoju priču Renata.

Facebook/Gajnice, jučer, danas, sutra
Facebook/Gajnice, jučer, danas, sutra

Njezina prijateljica pojadala se kako je hladno i da je ostavila rukavice na poslu, na što joj je gospođa Višnja bez dvoumljenja ponudila svoje, uz riječi: “Ja ću s rukama u džepovima, a vi ipak trebate držati štap na ovoj hladnoći”.

“Možda se vama ne čini ništa neobično u ovoj crtici ali danas kada svi gledamo samo svoja posla pogotovo kad je nekomu potrebna i najmanja pomoć, ovaj primjer zaslužio je da ispliva na površinu zatrovanu ružnim događajima iz naših života . Još jednom veliko hvala gđa Višnja i ako se prepoznate iz ove priče molim javite mi se.”, poručila je Renata.

Gospođo Višnja, ako čitate ove retke želimo da znate da je vaš čin možda nešto sasvim ljudsko, no vrijedno pisanja i medijskog prostora. O dobrim srcima moramo progovarati.

>>>HVALEVRIJEDNA GESTA GRAĐANA: ‘Sitnica, ali tako pomažemo jedni drugima. Ne činimo ništa loše, poklanjamo’ (FOTO)

>>>TEŠKO ĆETE OSTATI RAVNODUŠNI: ‘Mala gesta koja pomiče brda’


Komentari