5 prirodnih kozmetičkih proizvoda s hrvatskim potpisom

Sve je više hrvatskih kozmetičkih brendova koji su se usmjerili prema prirodnoj kozmetici, što dokazuje da se i ljudi sve više odlučuju upravo za prirodne proizvode.

Osim što su dobri i zdraviji za našu kožu, njihova izrada manje (ili uopće) ne šteti okolišu i to je hvalevrijedno za zemlju na globalnoj razini. Istražili smo bogatu ponudu na našem tržištu i izdvojili nekoliko proizvoda koje smo probali. Ako još uvijek niste isprobali prirodnu pastu za zube King Julio onda nemojte čekati. Prirodna pasta za zube već je nekoliko godina na tržištu, a napravljena je od zelene gline, krede, neem praha i himalajske soli te spoja eteričnih ulja eukaliptusa, mene i grejpa.

Ljeto ne prolazi bez ulja za sunčanje, složit ćete se. Brend Gđica Ptica sastoji se od mrkve, djevičanskog maslinovog ulja, kokosa i lavande, a osim primamljivog mirisa kožu ostavlja sjajnom i glatkom. Uz ovo ulje, sunčanje neće nikada biti isto.

Krema za ruke obavezan je proizvod u svakoj toaletnoj torbici. Iz Sapunoteke smo već ranije isprobali losion za tijelo od masline koji je jako ugodan na koži, a sad smo isprobali kremu za ruke koju čini zanimljiva kompozicija badema i kakaa. Hidratantna i njegujuća krema bogata hladno prešanim kakao maslacem i njegujućim bademovim uljem ima lagani i slatki miris eteričnog ulja lavande i vanilije. Jako dobar izbor.

Prirodni sapuni za ruke manje isušuju, a ovaj od kamilice je jako ugodan za ruke. S-Atea je kozmetički brend s dugačkom tradicijom i njihovi proizvodi se već godinama izvoze na strana tržišta, što potvrđuje njihovu kvalitetu i viziju.

Ako ste opterećeni s dezodoransima koji sadrže aluminij simpatičan brend Pipi Lu ima odličan proizvod, a to je posve prirodan proizvod napravljen od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, sode bikarbone, pčelinjeg voska, kukuruznog škroba (gluten free), eteričnog ulja lavanda, eukaliptusa i kadulje. Provjereno radi!


Komentari