(FOTO) ZDROBLJENI, UNIŠTENI I SKRŠENI: Evo kako izgledaju auti koje je pokosio vozač Audija u jurnjavi Dubravom

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Stanari Dubrave, ali i cijelog Zagreba još uvijek su šokirani nesvakidašnjom nesrećom koja se dogodila na glavnoj ulici koja prolazi ovim naseljem na istoku metropole. Vozač Audija u ponedjeljak je jurio Avenijom Dubrava, a onda se oko 14.30 sati zabio u parkirana vozila pored trgovačkog centra.

Od siline udara, Audi se okrenuo na krov, a šteta koja je nastala na vozilima je poprilično velika.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Srećom, nitko od prolaznika nije teško ozlijeđen, iako je jednog u nogu udario parkirani BMW.

Dijelovi oštećenih automobila bili su rasuti po cijeloj ulici, a zbog svega se usporio promet.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjećamo, u nesreći je sudjelovalo najmanje šest vozila, a svjedok Ivan Š. opisao nam je kako je nemili prizor izgledao.

“Prvo sam čuo glasan zvuk sumanute jurnjave, a onda kada sam se okrenuo pogled, zastao mi je dah. Odmah mi je bilo jasno da ovo nikako neće dobro završiti”, rekao nam je Ivan Š. koji se u trenutku katastrofalne nesreće vraćao iz trgovine.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL
“Torba mi je pala iz ruku i doslovno sam od šoka pao na tlo, iako sam bio na 200-tinjak metara od lokacije gdje se Audi zaletjeo u prvi automobil”, dodaje ovaj stanar Dubrave.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

“Skoro mi je srce stalo od te kombinacije zvuka i prizora. Bio sam uvjeren da je vozač mrtav. Evo, još uvijek mi se tresu ruke koliko je to grozno izgledalo. Pa što se događa s ljudima danas”, zaključuje Ivan Š.

 


Komentari