(FOTO) Zagrepčani pomažu neutješnom ocu. Na trgu se danas pale lampioni u znak pravde za Šeherezadu

Photo: Mali Zum

Patnja Envera Beke koji je prije četiri godine izgubio svoju petogodišnju kći Šeherezadu ne prestaje. Neutješni otac od 27. srpnja živi i spava na Trgu bana Jelačića odakle se nema namjeru pomaknuti dokle god ne sazna istinu zbog čega je preminula njegova djevojčica.

Danas su mu sugrađani odlučili pokazati potporu pa su na Facebooku organizirali “akciju” kojom pozivaju Zagrepčane da od 30. listopada do 1. studenog dođu do Envera i upale jedan lampion za malu Šeherezadu.

Photo: Mali Zum

Naime, Šeherezada je prije četiri godine otišla na operaciju u KBC Zagreb, a kako navodi otac, tada je došlo do greške liječnika koja je dovela do smrti njegove miljenice.

Photo: Mali Zum

“Četiri i pol godine tražim pravdu za svoje dijete i sada spavam na Trgu bana Jelačića. Dobio sam dijete u sanduku iz KBC-a Rebro i kazali su mi da je bila prirodna smrt. Ne znam kome više da se obratim. DORH-u smo predali kaznenu prijavu i nikad me nisu pozvali i nikad mi se nitko nije obratio. Ministar Beroš 2018. godine je ponovno tražio iz bolnice Rebro još manje su mi poslali od prvog puta. Sada treći puta dobio sam dokumentaciju od tuđe djece koju nosim u torbi”, rekao je nedavno premijeru Andreju Plenkoviću.

 

 

 

 

 


Komentari