(FOTO) Zagrebačka pivnica složila urnebesni cjenik: evo koliko ćete izdvojiti za cajke i pjesme Lidije Bačić

FOTO: Instagram / bettybwong

Svaka reklama je dobra reklama, ali je danas rijetkost naići na neku zbilja kreativnu, originalnu i jedinstvenu! No, našli smo je upravo u središtu Zagrebu, prije nekoliko mjeseci i sada ponovno. Ovim potezom prilično su se dobro reklamirali kod jednog (i, čini se, ciljanog) dijela publike, a sve uz pomoć – cjenika za glazbene želje!

Fotografija se brzo proširila na društvenim mrežama, a Zagrepčanin Marin je u grupi Zakaj volim Zagreb sa svojim sugrađanima podijelio jedinstveni cjenik, postavljen ispred pivnice The Beertija 2 na zagrebačkoj Opatovini, koji nudi sve glazbene žanrove – ali po određenoj cijeni. Dobro, sve osim rock’n’rolla, što je s jedne strane logično budući da ovaj cjenik glazbenih želja ipak stoji ispred zagrebačke pivnice koja njeguje alternativnu glazbu.

FOTO: Marin Zdelar / Zakaj volim Zagreb

Ako je vaša ljubav prema određenom žanru, glazbeniku ili pjesmi dovoljno jaka, ne sumnjamo da ćete izdvojiti pozamašan iznos u čast nekom hitu kako bi se Opatovinom “zaorila” neka cajka ili hit Lidije Bačić.

Morate priznati, fora je prilično kreativna, a iz pivnice zbilja znaju kako zadržati vjernu publiku, ali i kako privući novu.

Komentari

Komentari